Percheziţii la persoane bănuite de tăinuire: ei ar fi cumpărat bunuri furate din case

Poliţiştii din localitatea Giroc au efectuat, miercuri, trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara la persoane bănuite de tăinuire, în urma cărora au fost ridicate în vederea cercetărilor televizoare, laptopuri, telefoane mobile şi scule folosite în construcţii.

RomaniaTV.net
03 oct. 2018, 12:21
Percheziţii la persoane bănuite de tăinuire: ei ar fi cumpărat bunuri furate din case

„Percheziţiile au vizat documentarea activităţii infracţionale a trei persoane cu vârste între 37 şi 41 de ani. În fapt, cei în cauză ar fi achiziţionat cu bună ştiinţă mai multe bunuri provenite din furturi din locuinţe şi imobile aflate în construcţie pe raza localităţilor Giroc şi Dumbrăviţa”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Timiş.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, bănuiţii fiind conduşi la sediul Postului de Poliţie Giroc pentru audieri.

Poliţiştii Postului de Poliţie Giroc au acţionat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale şi Secţia 1 Poliţie Rurală. La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod” Timiş, a menţionat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, a mai precizat sursa citată.