PERCHEZIŢII la persoane suspectate de afaceri ilegale cu ALCOOL şi ŢIGĂRI

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani au efectuat, vineri, patru percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi implicate în afaceri ilegale cu alcool şi ţigări.

05 sept. 2014, 16:50
PERCHEZIŢII la persoane suspectate de afaceri ilegale cu ALCOOL şi ŢIGĂRI

Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul acţiunii „Blocada” derulate de Poliţia Română în judeţele limitrofe frontierelor ţării noastre cu statele non-UE, notează Agerpres.

În urma descinderilor poliţiştilor, au fost descoperite 871 pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina şi 38 litri de alcool a cărui provenienţă nu a putut fi stabilită, PET-urile neavând aplicate etichete sau banderole fiscale.

Au fost găsite şi indisponibilizate sume de bani în monedă românească şi valută, peste 17.000 de lei şi 520 de euro, despre care existau indicii că ar proveni din comercializarea ilegală de ţigarete şi alcool de provenienţă străină.

Activităţile s-au desfăşurat la imobile aparţinând unei femei de 42 de ani din comuna Mileanca şi respectiv unei femei de 50 de ani din oraşul Darabani.

CITEŞTE ŞI ŞAPTE persoane REŢINUTE în urma percheziţiilor la cămătari şi tăietori ilegali de lemne

În cauză se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.