Percheziţii la primăria Timişoara. DNA verifică sponsorizarea către echipa de fotbal Poli

Percheziţii la Primăria Timişoara, chiar în biroul primarului Nicolae Robu. Potrivit România TV, procurorii DNA caută documente într-un dosar de corupţie. Un raport al Curţii de Conturi arată că primăria a sponsorizat ilegal cu aproape 30 de milioane de lei echipa de fotbal Poli Timişoara, în perioada fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

RomaniaTV.net
21 oct. 2014, 09:10
Percheziţii la primăria Timişoara. DNA verifică sponsorizarea către echipa de fotbal Poli

Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat, marţi, Primăriei Timişoara documente legate de finanţarea clubului de fotbal Politehnica din perioada 2008-2011.

Nu ştiu ce caută DNA. Nu au fost la mine în birou, au fost la Instituţia Primăriei Timişoara pentru a se documenta în privinţa perioadei 2008-2011 privind finanţarea fotbalului, când eu nu am fost primar. Nu am nicio legătură cu subiectul. Au cerut documente. Întrebaţi DNA, pentru că dânşii ştiu ce au dreptul să declare şi ce nu. Au venit cu o listă pe care eu am dat rezoluţie să se pună la dispoziţie toate documentele nominalizate. Sunt documente din 2008-2011, vor fi căutate în arhivă„, a declarat primarul Nicolae Robu.


loading...