PERCHEZIŢII la proxeneţii din Olt. Mai multe fete, SECHESTRATE şi obligate să se prostitueze

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, la proxeneţii din Caracal, judeţul Olt. Anchetatorii au descoperit că mai multe femei, printre care şi minore, erau obligate să se prostitueze.

10 sept. 2014, 05:49
PERCHEZIŢII la proxeneţii din Olt. Mai multe fete, SECHESTRATE şi obligate să se prostitueze

Procurorii DIICOT Olt au descoperit într-un apartament din Caracal 11 femei sechestrate de proxeneţi şi obligate să se prostitueze, potrivit România TV. Nouă dintre acestea erau minore cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani. Cea mai mică, în vârstă de 13 ani fuseseră racolaă în 2013.

Victimele erau maltratate şi bătute. Unele dintre ele erau răpite şi ţinute cu forţa în apartamentul în care erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi.

Gruparea a fost constituită din noiembrie 2013, iar tinerele pe care le-au sechestrat şi le-au obligat să se prostitueze erau ţinute într-un apartament care avea obloane din lemn masiv la geamuri şi era păzit de membrii grupului infracţional.

34 de suspecţi sunt duşi la audieri: opt proxeneţi, şapte bărbaţi şi o femeie şi 27 de bărbaţi care întreţineau relaţii sexuale cu femeile sechestrate.

CITEŞTE ŞI: Proxenetism la locul de muncă. Un gorjean le aducea şefilor prostituate, ca să fie învoit de la serviciu