Percheziţii la Sanador într-un dosar de înşelăciune şi fals în înscrisuri

Poliţiştii efectuează percheziţii la sediile unei clinici private, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de înşelăciune şi fals în înscrisuri, fiind indicii că se încasau bani pentru aceleaşi operaţii de la Casa de Asigurări şi de la pacienţi. Potrivit unor surse, este vorba de Sanador.

RomaniaTV.net
27 feb. 2019, 10:49
Percheziţii la Sanador într-un dosar de înşelăciune şi fals în înscrisuri

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, la sediile administrative ale unei clinici private, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este verificat modul de decontare de la pacienţi şi casa de asigurări pentru prestarea de servicii medicale pentru boli cardiovasculare.

Anchetatorii au indicii că se încasau bani pentru acelaşi serviciu medical (operaţie) şi de la pacienţi şi de la casa de asigurări. Aceleaşi surse au precizat că este vorba despre verificări la o unitate a clinicii Sanador, transmite Mediafax.