Perechi ideale pe marele ecran, la cuțite în viața reală: Celebrități care nu s-au înțeles deloc la filmări

Chiar dacă au avut chimie pe marele ecran, nu înseamnă că vedetele erau în relații bune în realitate. Iată mai multe celebrități care nu s-au înțeles deloc pe platourile de filmare.

08 mai 2016, 10:22
Perechi ideale pe marele ecran, la cuțite în viața reală: Celebrități care nu s-au înțeles deloc la filmări

Claire Danes & Leonardo DiCaprio, ‘Romeo + Juliet’ (1996)

Nu toată lumea s-a îndrăgostit de Leonardo DiCaprio pe platourile de filmare ale peliculei romantice „Romeo și Julieta”, în regia lui Baz Luhrmann. Deși i-au interpretat pe eroii loviți de Cupidon, cei doi actori nu se agreau deloc în realitate. Se spune că Danes nu aprecia deloc stilul copilăresc afișat de Leo în pauzele de filmare și îl evita cu fiecare ocazie, adică de fiecare dată când nu filmau o scenă împreună.

Nick Nolte & Julia Roberts, ‘I Love Trouble’ (1994)

„Iubita Americii” nu a putut tolera atitutinea misogină a partenerului ei de film, Nick Nolte. Cei doi nu se suportau în realitate, preferând să filmeze scenele separat acolo unde se putea.

Sharon Stone & Billy Baldwin, ‘Sliver’ (1993)

Au filmat scene fierbinți împreună dar relația dintre cei doi a rămas una rece în afara ecranului. Se pare că actrița îl disprețuia atât de tare pe Baldwin încât l-a mușcat de limbă în timpul unei scene erotice.

Citește mai mult pe feminis.ro