TOPLESS pentru stelişti. „O să-mi onorez promisiunea dacă, joi, suporterii englezi vor plânge”

Ancuţa Cârcu, peremista care a afirmat că se dezbracă la bustul gol în vestiarul Stelei, spune că oferta rămâne valabilă în cazul în care echipa sa referată va câştiga şi returul cu Chelsea.

RomaniaTV.net
08 mart. 2013, 18:28
TOPLESS pentru stelişti. „O să-mi onorez promisiunea dacă, joi, suporterii englezi vor plânge”

„O să-mi onorez promisiunea dacă, joi, la Londra suporterii englezi vor plânge. Dacă Steaua trece de Chelsea îmi voi colora bustul în culorile Stelei. Ca o dragoste pentru acest câştig al României, poate ne ajută mult şi la spaţiul Schengen. Presa din străinătate şi-a schimbat atitudinea faţă de români. Echipa e foarte bine pregătită. Eu cred că asearăp oferta mea penru stelişti a fost un stimulent şi au jucat excelent”, a spus Ancuţa Cârcu, vineri seara, la România TV.

Secretarul executiv al Partidului România Mare, a promis un show incendiar dacă Steaua o va învinge pe Chelsea, joi, în Liga Europa. Ea a anunţat că se va dezbrăca la bustul gol, în vestiarul echipei dacă roş-albaştrii vor câştiga meciul de pe Arena Naţională. Culmea este că ea s-a războit cu Gigi Becali nu demult, cand l-a reclamat pe acesta la Consiliul pentru Combaterea Discriminării.