Pericol de explozie în Bucureşti. Țeavă de gaz spartă din greșeală în timpul intervenției unei echipe Termoenergetica la o avarie

Pericol de explozie în Bucureşti. O echipă de muncitori de la Termoenergetica, care intervenise după o avarie la o conductă de apă caldă în zona Moşilor, a spart din greşeală o ţeavă de gaze. Furnizarea gazelor în zonă a fost întreruptă.

07 dec. 2022, 15:21
Pericol de explozie în Bucureşti. Țeavă de gaz spartă din greșeală în timpul intervenției unei echipe Termoenergetica la o avarie

Pericol de explozie, miercuri la prânz, în Bucureşti, pe Calea Moşilor. Un muncitor de la Termoenergetica a spart o țeavă de gaze. Muncitorii interveneau pentru rezolvarea unei avarii la sistemul de încălzire în zonă.

În momentul în care au început să sape după avaria respectivă, muncitorul respectiv a atins o conductă de gaze, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Explozie urmată de un incendiu la o benzinărie în Galaţi. Un rezervor cu carburanţi a luat foc

Responsabilul de lucrare spune că nu era semnalizată corespunzător zona, cum că acolo ar fi și țevi de gaze, așa că în momentul în care muncitorul a început să spargă asfaltul pentru a ajunge la țeava de apă caldă, a spart din păcate și conducta de gaze.

Citeşte şi: Crește numărul victimelor în urma exploziei care a avut loc într-un bloc din Suceava. Autoritățile au dezvăluit care a fost cauza deflagrației. Pagubele sunt uriașe

În zonă mirosea puternic a gaze, iar reprezentanţii Distrigaz Sud au decis să oprească furnizarea în zonă. De asemenea, a fost cerută prezenţa pompierilor pentru că exista pericol de explozie.