Pericol de explozie într-o localitate din Cluj, în urma unui accident VIDEO

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi a rupt o ţeavă de gaz. Maşina s-a oprit în poarta unei case din localitatea clujeană Iclod, pe DN 1C.

06 ian. 2013, 07:02
Pericol de explozie într-o localitate din Cluj, în urma unui accident VIDEO

Panică într-o localitate din judeţul Cluj, în urma unui accident rutier care ar fi putut duce la o tragedie de proporţii.

Dacă în urma accidentului cele două persoane aflate în maşină au scăpat doar cu răni uşoare, localnicii au tras o sperietură zdravănă, pentru că asupra localităţii plana pericolul unei explozii.

Un şofer a scăpat maşina de sub control, a rupt o ţeavă de gaz şi a spulberat poarta unei case. Cele două persoane aflate în maşină au scăpat doar cu răni uşoare. Localnicii au tras o sperietură zdravănă. Pompierii sosiţi la faţa locului au luat măsuri pentru a evita o explozie.  

„La locul intervenţiei am constatat că în urma accidentului erau două persoane, preluate de un echipaj şi duse la poliţie, iar o ţeavă de gaz era ruptă. s-au asigurat măsuri de protecţie până la sosirea unui echipaj E-on Gaz, care a branşat conducta de gaz”, a explicat un membru al echipajului de pompieri.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.