Pericol de explozie la o benzinărie din Botoşani. O maşină a luat foc lângă pompă VIDEO

O maşină a luat foc la Botoşani, în apropierea unei benzinării, iar şoferii aflaţi în trafic au oprit imediat şi au sărit să stingă flăcările.

23 apr. 2015, 12:29
Pericol de explozie la o benzinărie din Botoşani. O maşină a luat foc lângă pompă VIDEO

Angajaţii staţiei de benzină, dar şi şoferii care se aflau în zonă au intervenit foarte repede şi au îndepărtat maşina în flăcări de staţia de benzină. Autoturismul marca Mercedes a fost însă distrus aproape complet.

Citeşte şi ATAC MAFIOT sau simplu PIROMAN. PORSCHE-UL unei vedete a fost incendiat de un tânăr la mall VIDEO

Proprietarul nu îl mai pornise de aproape patru luni, iar miercuri a vrut să iasă la o plimbare. Pentru că motorul se încăpăţâna să nu pornească, bărbatul a împins maşina la vale, în speranţa că va reuşi să „dezmorţească” autoturismul. Potrivit monitorulbt.ro, cu puţin înainte de benzinăria Cristal, de pe Strada Săvenilor, din municipiul Botoşani, motorul a pornit, iar bărbatul a intrat în staţia de carburanţi cu gândul să întoarcă şi să se îndrepte spre casă. Exact în acel moment a observat că iese fum de sub capotă.

Citeşte şi Panică în oraş. O maşină parcată lângă o benzinărie din Oraviţa a explodat VIDEO

A oprit şi, când a văzut că flăcările cuprinseseră tot compartimentul motor, bărbatul a împins maşina înapoi pe şosea, pentru ca incendiul să nu se extindă la pompele de carburanţi, după care a cerut ajutorul celor din benzinărie, alertând totodată şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Mercedesul a fost distrus în proporţie de 60%, iar pagubele sunt estimate la 12.000 de lei.