Pericol de explozie la o şcoală din Bucureşti. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi

O şcoală aflată în sectorul 4 al Capitalei a fost evacuată complet în urma unui pericol de explozie, după ce un muncitor a spart o ţeavă de gaze aflată în apropiere.

RomaniaTV.net
08 mart. 2016, 13:22
Pericol de explozie la o şcoală din Bucureşti. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi

În apropierea şcolii se află un şantier, iar unul dintre muncitori a spart din greşeală o conductă de gaze. Pentru a fi prevenită o tragedie, s-a luat decizia evacuării personalului şcolii, atât elevii, cât şi corpul profesoral fiind îndrumaţi către curtea şcolii.

Este o ţeavă de alimentare conexă care duce către şcoală. Din ţeava respectivă avem scurgeri de gaze, copii au fost scoşi în regim de urgenţă din incinta şcolii. Au fost plasaţi într-o zonă lipsită de risc şi am contactat Distrigaz pentru a opri gazele„, a declarat pentru România TV primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluţă.

Problema pe care o avem este legată de părinţi, mulţi sunt la muncă şi nu pot veni să îşi ia copiii acasă. Este o şcoală cu clasele I-VIII. Este schimbul al doilea la şcoală. ei sunt în siguranţă, asta este cel mai important„, a adăugat edilul.