Pericol de explozie pe DN2 după ce o cisternă cu motorină s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat joi pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ. Traficul este închis complet pe ambele sensuri, existând pericol de explozie.

04 mai 2023, 11:55
Pericol de explozie pe DN2 după ce o cisternă cu motorină s-a răsturnat

Traficul rutier este oprit, joi, pe ambele sensuri ale DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ, unde o cisternă cu motorină s-a răsturnat şi există pericol de explozie. Şoferul a reușit să se autoevacueze și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, a transmis Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Citește și: Apar noi detalii cutremurătoare după tragedia din Mureș. Alina, supraviețuitoarea care și-a pierdut fiul și partenerul, urma să facă nuntă: „Vă voi iubi mereu”

”Prin apel la 112, în jurul orei 10:35, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui eveniment în comuna Secuieni în urma căruia o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD”, a transmis ISU Neamţ.

Citește și: Accident teribil la Constanța. Un bărbat a murit după ce mașina sa a fost strivită de un tir

Potrivit sursei citate, pompierii au acţionat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. De asemenea, se acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii.