Apar noi detalii cutremurătoare după tragedia din Mureș. Alina, supraviețuitoarea care și-a pierdut fiul și partenerul, urma să facă nuntă: „Vă voi iubi mereu”

Tragedia din râul Mureș a îndoliat o țară întreagă. O barcă gonflabilă, în care se aflau 12 persoane, s-a răsturnat. Un copil a murit, iar patru persoane, printre care doi bărbați și doi copii, sunt căutate de zile întregi.

03 mai 2023, 13:13
Apar noi detalii cutremurătoare după tragedia din Mureș. Alina, supraviețuitoarea care și-a pierdut fiul și partenerul, urma să facă nuntă: „Vă voi iubi mereu”

În momentul de față, salvatorii depun toate eforturile să îi găsească pe Robert, pe Maria și pe tatăl lor, dar și pe Eduard, părintele vitreg al copilului decedat. Nu mai există vreo șansă ca vreunul dintre ei să fie în viață în râul Mureș, însă familiile așteaptă măcar să-i vadă pentru ultima dată.

Alina este una dintre persoanele care au reușit să supraviețuiască. Din păcate, faptul că e în viață nu mai bucură în aceste momente fiindcă a pierdut tot ce avea mai de preț, familia. Băiețelul ei a murit, iar logodnicul e căutat și în aceste momente de salvatori.

Alina Luca se afla alături de soțul, fiul ei, dar și ce cumnatul său și cei doi copii ai lui. După ce s-a scufundat ambarcațiunea, Alina și băiețelul ei au fost scoși din apă, însă copilul a murit ulterior. Însă viitorul soț, cumnatul și cei doi copii ai acestuia sunt de negăsit în continuare.

Citește și Alina, tânăra mamă supraviețuitoare a tragediei din râul Mureș, și-a pierdut copilul și soțul pentru totdeauna: „De ce mi i-ai luat, Doamne, cu ce ți-am greșit?! Nu voi putea trăi niciodată fără ei”

În loc de nunta mult așteptată cu bărbatul vieții ei, Alina se pregătește de înmormântare

Acum, cu inima sfâșiată de durere, Alina se pregătește să-și înmormânteze fiul și încă speră într-o minune ca viitorul soț să fie găsit în viață. Ea și Eduard aveau acasă un copil de cinci luni, care acum a rămas orfan de tată, iar ei doi urmau să se căsătorească luna viitoare, în iunie. Din nefericire, evenimentul mult așteptat nu va mai avea loc, tragedia din Mureș le-a luat totul, toată speranța, viitorul și iubirea.

„De ce mi i-ai luat, Doamne, pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare… trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi… vă voi iubi mereu”, a scris tânăra mama pe pagina de Facebook.

O nouă zi de căutări după accidentul cu barca din Mureș. Cei patru dispăruţi nu au fost găsiţi

Pompierii și scafandrii au început o nouă zi de căutări ale victimelor dispărute după ce s-au răsturnat cu barca în râul Mureș. Doi adulți și doi copii sunt căutați în aceste momente. ”În acest moment cele 4 persoane dispărute, doi copii şi doi adulţi, nu au fost găsite. În această seară, începând cu ora 19:00, echipajele de scafandri s-au retras la bază. 2 echipe de căutare-salvare din cadrul ISU Timiş şi ISU Arad vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii”, transmitea, marți seara, ISU Timiş.

În cursul zilei de marţi, aproximativ 30 de pompieri şi mai multe echipaje de scafandri au intervenit pentru căutarea celor patru persoane dispărute, doi copii şi doi adulţi, în apele râului Mureş, după ce duminică seară barca în care se aflau s-a răsturnat. În sprijinul acestora a intervenit şi un elicopter. De asemenea, a fost solicitat sprijin şi au început căutările şi pe teritoriul Ungariei.

Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutate încă de pompieri şi scafandri.

Conducătorul bărcii a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat, el fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.