Pericol de îmbolnăvire în pieţe. Mâncare cu mucegai scoasă la vânzare VIDEO

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit marţi mâncare plină de mucegai, cu muşte, ţinută în căldură. Controlul a fost făcut în Piaţa Sudului din Capitală.

07 iul. 2015, 14:24
Pericol de îmbolnăvire în pieţe. Mâncare cu mucegai scoasă la vânzare VIDEO

Inspectorii Autorității pentru Protecția Consumatorilor au efectuat o serie de controale în mai multe spații comerciale din București, zona Pieței Sudului. Verificările realizate la produse din carne, ouă sau lactate au scos la iveală o serie de nereguli în ceea ce privește depozitarea produselor și starea acestora. Conform președintelui ANPC, Marius Alexandru Dunca, vor fi aplicate amenzi cu sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei.

Citeşte şi Descoperire uluitoare în terasele din Costineşti. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au avut un şoc

Controalele au scos la iveală produse alterate, depozitate în spații cu temperatură necorespunzătoare sau produse prea vechi pentru a putea fi consumate.

Reprezentanții ANPC susțin că vor continua controalele și în perioada următoare, sfătuind românii să cunmpere numai produse din surse sigure, de unde pot primi bon fiscal sau factură, pentru a putea face sesizări la ANPC în cazul unor nereguli.