Pericol pe DN 79, trafic închis. O cisternă încărcată cu combustibil a intrat într-un copac

O autocisternă încărcată cu combustibil a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac. Traficul rutier este întrerupt la această oră la ieşirea din localitatea Şimand spre municipiul Arad.

14 apr. 2016, 10:28
Pericol pe DN 79, trafic închis. O cisternă încărcată cu combustibil a intrat într-un copac

O cisternă încărcată cu benzină şi motorină a ieşit, joi, de pe carosabil şi a intrat într-un copac, pe DN 79, în judeţul Arad. Autocisterna transporta 36 de tone de combustibil – 18 tone motorină şi 18 tone benzină (n.r. cisterna fiind compartimentată în două).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „în judeţul Arad, din motive de siguranţă, traficul rutier este întrerupt pe DN79, la ieşirea din localitatea Şimand către municipiul Arad. O autocisternă încărcată cu benzină şi motorină a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac. Circulaţia va fi reluată în momentul în care specialiştii ISU vor decide că nu există pericol pentru participanţii la trafic”.

Detaşamentul de Pompieri Arad a trimis la faţa locului două autospeciale de stingere pentru protecţie şi monitorizare. Din primele informaţii, compartimentul în care se află motorina s-a fisurat şi din el curge combustibil.