ŞTIREA CITITORULUI. Pericol pentru şoferi. Cum arată podul peste râul Argeş de la Adunaţii Copăceni

O tânără a semnalat pe pagina de Facebook o problemă gravă în legătură cu podul care face legătura între Adunaţii Copăceni şi 1 Decembrie. Aceasta susţine că este foarte degradat şi o tragedie s-ar putea întâmpla dacă autorităţile nu iau măsuri.

14 dec. 2018, 07:08
ŞTIREA CITITORULUI. Pericol pentru şoferi. Cum arată podul peste râul Argeş de la Adunaţii Copăceni

Podul care traversează râul Argeș nu a mai fost reabilitat de dinainte de Revoluţie. Construcţia pe care zilnic trec milioane de maşini s-a degradat foarte mult.

„Nu am stiut unde sa scriu ,efectiv NU.Acest pod sta sa cada după o zi pe alta ,pe acest pod de pe râul Arges dintre Adunatii-Copaceni si 1 Decembrie trec zilnic mii si mii de autoturisme,autocamioane. Acum va intreb si eu pe dumneavoastră, ce așteptați acum sa se întâmple vreo catastrofa o sa moara multi oameni?Si cine sunt vinovații? Maine merg la Bucuresti traversand podul acesta. O sa merg cu o ruptură în suflet si dus si intors sperând că nu voi fi eu una dintre acele persoane care se vor prăbuși cu masina”, a scris tânăra pe Facebook.

Oamenii au reacţionat imediat la postarea tinerei.

„Bloccati accesul pe POD , PUNETI PANCARDE ,, CU POD IN PERICOL DE PRABUSIRE : EVITATI O CATASTROFA”,” Blocați podul urgent nu-i de glumă dacă e posibil blocați chemați autoritățile”, „Doamneeee….si ai curaj sa treci podul?Blocati de urgenta si chemati autoritatile”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea tinerei. 

Podul, în reparaţii: