PERIOADA REDUCERILOR 2014. Vezi MAGAZINELE au cele mai ATRACTIVE PROMOŢII pentru produsele toamnă – iarnă

PERIOADA REDUCERI 2014. Pe 15 ianuarie începe goana după reduceri. Pentru a scăpa de stocuri, retailerii anunţă REDUCERI de până la 70%. RomaniaTV.net vă spune de unde să cumpăraţi în perioada următoare pentru a beneficia de cele mai bune preţuri.

15 ian. 2014, 06:45
PERIOADA REDUCERILOR 2014. Vezi MAGAZINELE au cele mai ATRACTIVE PROMOŢII pentru produsele toamnă – iarnă

PERIOADA REDUCERI 2014. Reducerile pentru produsele de toamnă – iarnă sunt stabilite în perioada 15 ianuarie-15 aprilie, cu condiţia ca retailerii să notifice primăria cu privire la perioada de soldare şi la produsele de sezon la care vor aplica reducerile. Majoritatea marilor retaileri de fashion au deschis campanii promoţionale pentru a scăpa astfel de stocuri şi a putea face loc colecţiei de primăvară-vară.

Reserved are promoţii de 70% începând cu data de 10 ianuarie. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil din fiecare magazin, pentru produsele toamnă-iarna 2013 marcate.

H&M va da startul reducerilor de sezon începând cu data de 15 ianuarie 2014 şi până la 28 februarie.

Zara oferă în această perioadă unele articole la jumătate de preţ. Fuste, bluze, rochii, accesorii, paltoane, geci, cizme şi ghete s-au pus la vânzare la preţuri atractive.

Puma are discount de 25% la o parte din colecţia de toamnă-iarnă, până în luna februarie, în limita stocurilor disponibile, Intersport are campanie până la finele lunii februarie, cu preţuri reduse cu 10-50%, Tommy Hilfiger are campanie promoţională până în februarie, cu preţuri între 20 şi 50% mai mici.

Citeşte şi Ponturi pentru cumpărături la reducere

Promoţii în Sun Plaza

OPTIblu te așteaptă cu reduceri de până la 70% la ochelarii de soare. Promoția este valabilă în perioada 15.11.2013 – 28.02.2014.

Promoții de 70% sunt şi la Musse! Până pe 31 ianuarie în magazinul Musse Men’s Wear de la Sun Plaza, iubitorii de fashion beneficieză de reduceri mari la articolele selecționate. De asemenea, Hervis a anunţat până la -70% reducere la o mulțime de produse de sezon! Oferta este valabilă în perioada 16 – 29 ianuarie 2014.

S-a dat startul marilor reduceri de preţuri în străinătate. Vezi cât de consistente sunt

Promoţii în Afi Palace

Promotie Pada Murre. Cumpărăturile de peste 300 lei îţi aduc la Pada Murre o cămaşă gratuit. Promoţia este valabilă până la finele lunii februarie.

Reduceri cosmetice. Doamnele şi domişoarele se pot răsfăţa luna aceasta cu o raită prin magaziele de cosmetice. Marionnaud anunţă pentru perioada următoare reduceri de până la 70%. VEZI REDUCERI MARIONNAUD

Citeşte şi MODĂ 2014. Iată ce trebuie să porţi anul acesta pentru a fi remarcată