Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în timp ce aflau la plimbare cu micuța Josephine

Smiley și Gina Pistol s-au confruntat cu o situație dificilă în a doua zi de Paște! Cuplul s-a rătăcit în pădure în timp ce afla la plimbare cu micuța Josephine.

03 mai 2021, 14:05
Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în timp ce aflau la plimbare cu micuța Josephine

Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi au ținut să împărtășească problema cu fanii din mediul online, cărora le-au recunoscut că s-au rătăcit în pădure, totul în timp ce se aflau la plimbare.

Gina Pistol și Smiley au petrecut primul Paște în calitate de părinți, iar cei doi au dorit să profite din plin de aceste momente. Așa că, împreuna cu Josephine au ieșit la plimbare în natură, mai exact în pădure. Însă peripețiile nu au lipstit și cei trei s-au rătăcit.

Artistul este cel care a postat pe contul său de Instagram un InstaStory din pădure, în care le cerea ajutorul fanilor, pe motiv că s-au rătăcit. Mai mult decât atât, se pare acest lucru a neliniștit-o și pe micuța lor, căci, la un moment dat, în timp ce Smiley vorbea, se auzea pe fundal plânsetul fiicei sale.

Citește și: Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a reacţionat Smiley

Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol

”Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, a zis Smiley, amuzat de situație, în timp ce Gina Pistol încerca să o liniștească pe cea mică.

Smiley a postat și o fotografie alături de Gina Pistol și fiica sa, imagine însoțită de o urare cu ocazia Paștelui: ”Hristos a inviat! Dupa un weekend cu familia extinsa…astazi am iesit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei si padurea…”, a scris Smiley în descrierea pozei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale

Din momentul în care au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley au fost reticienți cu privire la micuța Josephine, pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Însă, într-una dintre cele mai recent postări ale Ginei se poate vedea chipul fetiței.

Gina Pistol a publicat recent o imagine pe conturile de socializare în care se poate observa o mică parte din chipul micuței Josephine Ana Maria, iar așteptarea fanilor a luat sfârșit, cel puțin parțial. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-a lăsat fotografiată alături de fetița ei, care doarme liniștită.

Fanii celor două vedete au cerut din primele zile imagini cu micuța, iar recent Smiley a explicat că va arăta chipul fiicei sale, în momentul în care aceasta va crește și își va dori acest lucru. ”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.