Peripeţii în lumina reflectoarelor: James Bond, aproape leşinat la premiera Skyfall VIDEO

Actorul Daniel Craig a fost luat de val la premiera producţiei Skyfall, din Londra. Pe James Bond l-a luat cu transpiraţie şi stare de leşin, tocmai când evenimentul era în toi.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 08:23

Daniel Craig nu a uimit asistenţa la Premiera Regală a producţiei Skyfall cu calmul şi siguranţa de sine caracteristice unui James Bond, ci printr-o ipostază atipică. Marţi seara, în miezul evenimentului, pe Craig l-au luat  transpiraţiile, a devenit palid şi abia se mai putea ţine pe picioare. A fost la un pas de leşin, scrie Daily Mail.

Asistenţii lui i-au sărit în ajutor: i-au şters faţa cu şerveţele de hârtie, i-au deschis nasturii de la haină … Răul i-a trecut când „fata James Bond” din viaţa reală, Rachel Weisz, a ajuns la el şi i-a pus mâna pe frunte, ştergându-i ultimele broboane de sudoare şi îmbărbătându-l, astfel încât a putut să îşi reia rolul principal în cadrul ceremoniei. 

Craig a dat vina pe căldura provenită de la reflectoarele puternice şi pe aglomeraţia din sală. Când a vorbit recent despre rolul său în noua producţie, Craig a recunoscut că „a fost atins în orgoliu” când şi-a dat seama că trebuie să se dezbrace în Skyfall.

Recent, într-un interviu, Craig, care are 44 de ani, explica de ce nu îi mai plac filmele cu scene de sex. „Nu îmi pasă de câte ori trebuie să fac acest lucru, dar este din ce în ce mai greu odată cu trecerea anilor. Este amuzant. Cred că sunt destule scene sexy în film cu fetele, şi sper că şi cu mine, dar deja devine obositor”, a spus el.

Lungmetrajul „007: Coordonata Skyfall” este cel de-al 23-lea film din seria „James Bond”, regizat de Sam Mendes şi cea de-a treia producţie a seriei cu Daniel Craig în rolul agentului 007,  după „Casino Royale”, în 2006 şi „Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare” , în 2008.