Percheziţii la locuinţa lui Bebino, din cartierul Tei, şi la două adrese ale grupării adverse

Poliţiştii au declanşat o anchetă după conflictul între interlopul Bebino din clanul Sportivilor şi o grupare adversă, efectuându-se percheziţii. Citeste mai mult: adev.ro/q4jrxt Poliţiştii au declanşat o anchetă după conflictul între interlopul Bebino din clanul Sportivilor şi o grupare adversă, efectuându-se percheziţii joi dimineaţă, la domiciliul interlopului Bebino. O ușă ar fi fost spartă și s-ar fi căutat arme. De asemenea, ar fi fost ridicate telefoanele membrilor clanului. Informația a fost confirmată de Laura Vicol.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 07:37
Percheziţii la locuinţa lui Bebino, din cartierul Tei, şi la două adrese ale grupării adverse

Avocata lui Bebino, Laura Vicol, a spus într-o intervenție la Antena 3 că i se pare ciudat că percheziția nu a fost filmată și că are loc după aproape două săptămâni după scandalul în care a fost implicat clientul său.

Curtea de Apel București a decis, marţi noaptea, plasarea în arest la domiciliu a lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino. Instanţa a stabilit o serie de măsuri şi obligaţii în cazul acestuia, pe care, dacă le va încălca, va fi rearestat.

Astfel, judecătorii au anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Alecu de Tribunalul București. Interlopul a ajuns după gratii după un scandal sângeros cu Cezar Petcu, presupus membru al Clanului Țiganilor.

I-a fost vandalizată maşina în faţa instanţei

La o zi după ce a preluat cazul lui Bebino, avocatului Laura Vicol i-a fost spart geamul de la mașină din dreptul locului unde se afla scaunul copilului.

Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…) Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică” a scris pe Facebook Laura Vicol.

Contactată de România TV, Laura Vicol a declarat că nu are probe în ceea ce priveşte vandalizarea maşinii, însă este prea mare coincidenţa, s-a întâmplat totul a doua zi după ce am luat cazul.

Este doar o suspiciune, evident. Dar, imediat, a doua zi, am găsit maşina vandalizată. Vinovaţii clientului meu sunt în continuare liberi. Pe mine nu mă interesează şi nici nu mă intimidează că acest individ este şeful nu ştiu cărui clan. Nu mi-e frică, o să mergem înainte cu procesul„, a declarat Laura Vicol, la România TV.