Transportul de persoane fără autorizaţie de taxi, INTERZIS. Amenzile ajung până la 5000 de lei

Publicat: Marţi, 26 August 2014 23:39 // Actualizat: Miercuri, 27 August 2014 10:32 // Sursa: romaniatv.net

Persoanele fizice sau juridice care efectuează transport public de persoane cu un autoturism fără a avea autorizaţie de transport în regim de taxi emisă de autoritatea administraţiei publice vor primi amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei, conform unui proiect de lege adoptat de Guvern marţi.

Foto: www.rentalblog.it

Guvernul a adoptat marţi şi a transmis spre aprobare Parlamentului un proiect pentru completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Prin acest proiect de lege se creează cadrul legal pentru sancţionarea persoanelor fizice sau juridice care efectuează activităţi neautorizate de transport rutier de persoane prin utilizarea autoturismelor.

Atenţie la taximetriştii-PIRAT. Cum îi PĂCĂLESC pe clienţii NAIVI - VIDEO

Proiectul de lege a fost elaborat şi pus în dezbatere de Ministerul Transporturile în luna iulie.

De asemenea, Executivul a adoptat marţi un proiect de lege care prevede posibilitatea efectuării şi la staţiile ITP autorizate a inspecţiei tehnice periodice la vehiculele agreate pentru transportul de mărfuri perisabile şi la cele destinate transportului de persoane care au mai mult de opt locuri pe scaune, cu excepţia troleibuzelor.

În prezent, ITP pentru acest tip de autovehicule se realizează numai de personalul RAR.

Veste bună pentru şoferi: Inspecţia tehnică periodică la RAR ar putea fi eliminată în cazul unor vehicule

Proiectul de lege vizează modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 81/2000 privind certificarea încadrării vehiculelor înmatriculate sau înregistrate în normele tehnice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei, prin inspecţia tehnică periodică. 


loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autorizaţie de taxi Guvern ITP RAR
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 aug 02:14
...class="item-date">
on August 26, 2014
Persoanele fizice sau juridice care efectuează transport public de...
27 aug 00:27
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Bit.Do/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Bit.Do/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/RoML
27 aug 00:02
...regim de taxi emisă de autoritatea administraţiei publice vor primi amenzi cuprinse între 1.000 şi 5. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
26 aug 23:59
...fără a avea autorizaţie de transport în regim de taxi emisă de autoritatea administraţiei publice vor primi …read more ...
1
EUR
4.7354
RON
15 Sep
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H