Persoanele luate ostatice în Bavaria au fost eliberate

Ultimii doi ostatici din patru câţi fuseseră luaţi luni, de către un individ de 24 de ani, aparent cu tulburări psihice, au fost eliberaţi. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, care i-a sechestrat luni în primăria din Ingolstadt, în landul Bavaria, a fost rănit, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, citat de AFP.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 19:23
Persoanele luate ostatice în Bavaria au fost eliberate

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, care i-a sechestrat luni în primăria din Ingolstadt, în landul Bavaria, a fost rănit, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, citat de AFP, informează Mediafax.

Până în prezent nu au fost stabilite motivele bărbatului de a lua ostatici, iar unele surse susţin că acesta este dezechilibrat mintal, evadat dintr-un spital de psihiatrie.

Patru persoane au fost luate ostatice luni în jurul orei locale 09.00 (10.00, ora României), iar Primăria a fost evacuată. Ulterior, două persoane au fost eliberate, iar un bărbat şi o femeie continuau să fie ţinute ostatice.

Potrivit forţelor de ordine, răpitorului i-a fost interzis accesul în incinta Primăriei, din cauza comportamentului său.

Cancelarul german Angela Merkel a fost nevoită din cauza acestui incident să-şi anuleze o întâlnire electorală în acest land.