Perversul de pe Târgu’ Ocna se reprofilează

Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca "Perversul de pe Târgu Ocna" nu pierde deloc timpul. Mereu în căutare de bani, bărbatul s-a reprofilat din nou şi s-a angajat ucenic al unui iluzionist.

11 mai 2014, 08:36
Perversul de pe Târgu’ Ocna se reprofilează

După ce a reparat termopane, a vândut telefoane şi a lucrat cu ziua, Sorin s-a apucat de lucruri serioase. Pe lângă meseria de sunetist de ocazie la diferite evenimente, bărbatul este asistentul unui iluzionist şi este mereu pus pe şotii. Contactat de către reporterii SPYNEWS.ro, Perversu’ a povestit ultima întâmplare ce l-a făcut să se prăpădească de râs. „Am cunoscut un iluzionist la un majorat, când eu eram sunetist acolo, mă ocupam cu staţia, chestii legate de muzică. Omul este foarte distractiv, mi-a arătat nişte numere de magie, eu i-am pus roşii în joben, apoi, la sfârşit, mi-a explicat cum se face magia asta. Eu oricum nu credeam, dar m-am amuzat pe seama lui”, a povestit amuzat Sorin.

Vă mai amintiţi de „Perversa de la Târgu Ocna”? Ce mai face Sorin Ion, autorul celebrei fraze

După câteva eşecuri profesionale, tânărul se axează acum pe lumea muzicală, după ce câţiva cântăreţi de muzică lăutărească l-au infiltrat în trupa lor.  „Merg cu Miţu Sălaj la diverse nunţi, botezuri, majorate prin ţară. Eu mă ocup cu sunetul. Îmi place foarte mult ceea ce fac acum şi mă distrez cu băieţii prin ţară.”, a adăugat bărbatul.