Perversul de pe Târgu' Ocna se reprofilează

Publicat: Duminică, 11 Mai 2014 11:36 // Actualizat: Luni, 12 Mai 2014 14:43 // Sursa: romaniatv.net

Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca "Perversul de pe Târgu Ocna" nu pierde deloc timpul. Mereu în căutare de bani, bărbatul s-a reprofilat din nou şi s-a angajat ucenic al unui iluzionist.

După ce a reparat termopane, a vândut telefoane şi a lucrat cu ziua, Sorin s-a apucat de lucruri serioase. Pe lângă meseria de sunetist de ocazie la diferite evenimente, bărbatul este asistentul unui iluzionist şi este mereu pus pe şotii. Contactat de către reporterii SPYNEWS.ro, Perversu' a povestit ultima întâmplare ce l-a făcut să se prăpădească de râs. "Am cunoscut un iluzionist la un majorat, când eu eram sunetist acolo, mă ocupam cu staţia, chestii legate de muzică. Omul este foarte distractiv, mi-a arătat nişte numere de magie, eu i-am pus roşii în joben, apoi, la sfârşit, mi-a explicat cum se face magia asta. Eu oricum nu credeam, dar m-am amuzat pe seama lui", a povestit amuzat Sorin.

Vă mai amintiţi de "Perversa de la Târgu Ocna"? Ce mai face Sorin Ion, autorul celebrei fraze

După câteva eşecuri profesionale, tânărul se axează acum pe lumea muzicală, după ce câţiva cântăreţi de muzică lăutărească l-au infiltrat în trupa lor.  "Merg cu Miţu Sălaj la diverse nunţi, botezuri, majorate prin ţară. Eu mă ocup cu sunetul. Îmi place foarte mult ceea ce fac acum şi mă distrez cu băieţii prin ţară.", a adăugat bărbatul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
perversu Tg Ocna perversul de la Tg Ocna Sorin Ion spynews
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mai 12:01
...class="item-date">
on May 11, 2014
Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca "Perversul de pe Târgu...
11 mai 11:58
...
Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca “Perversul de pe Târgu Ocna”...
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H