Vă mai amintiţi de „Perversa de la Târgu Ocna”? Ce mai face Sorin Ion, autorul celebrei fraze

Toată lumea ştie că Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca "Perversu' de pe Târgu Ocna", nu este uşă de biserică. Nimeni nu se aştepta, însă, ca în prag de sărbători, Sorin să păcătuiască într-un asemenea fel.

16 apr. 2014, 20:59
Vă mai amintiţi de „Perversa de la Târgu Ocna”? Ce mai face Sorin Ion, autorul celebrei fraze

Perversu’ se pregăteşte temeinic pentru Paşte, însă nu ca orice creştin, cu post şi abstinenţă, ci din contră. Bărbatul aşteaptă sărbătoarea sfântă pentru mesele îmbelşugate şi friptura de miel. În Săptămâna Mare, perversul are „dezlegare la păcate” şi nu îi este teamă să recunoască.

„Nu prea stau eu în bucătărie, se ocupă nevasta mea de tot ce trebuie. Mie îmi place să mănânc. Am cumpărat miel, ouă, tot ce trebuie. Nu ţin post, nu merg eu la biserică, fac sex în prostie, ce legătură are asta cu Paştele? În rest, în săptămâna asta alerg mult să fac bani să am ce pune pe masă”, povesteşte Perversu’ de pe Târgu Ocna pentru Spy News.

Deşi nu se grăbeşte să ajungă la slujba de Înviere, Sorin are o singură dorinţă. Îşi doreşte un singur lucru de la iepuraş. „Mai mulţi bani i-aş cere iepuraşului pentru că m-a tot ocolit în ultimii ani. Poate anul ăsta îşi aminteşte adresa mea”, a mărturisit „perversul” pentru SPYNEWS.ro. „Nu avem musafiri, o să mergem noi în vizită la un cumătru, pe la nişte prieteni, ciocnim un ou ca pe Târgu Ocna şi bem un vin”, ne-a povestit Sorin Ion.