Vă mai amintiţi de "Perversa de la Târgu Ocna"? Ce mai face Sorin Ion, autorul celebrei fraze

Publicat: Miercuri, 16 Aprilie 2014 23:59 // Actualizat: Miercuri, 16 Aprilie 2014 23:59 // Sursa: romaniatv.net

Toată lumea ştie că Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca "Perversu' de pe Târgu Ocna", nu este uşă de biserică. Nimeni nu se aştepta, însă, ca în prag de sărbători, Sorin să păcătuiască într-un asemenea fel.

Perversu' se pregăteşte temeinic pentru Paşte, însă nu ca orice creştin, cu post şi abstinenţă, ci din contră. Bărbatul aşteaptă sărbătoarea sfântă pentru mesele îmbelşugate şi friptura de miel. În Săptămâna Mare, perversul are "dezlegare la păcate" şi nu îi este teamă să recunoască.

"Nu prea stau eu în bucătărie, se ocupă nevasta mea de tot ce trebuie. Mie îmi place să mănânc. Am cumpărat miel, ouă, tot ce trebuie. Nu ţin post, nu merg eu la biserică, fac sex în prostie, ce legătură are asta cu Paştele? În rest, în săptămâna asta alerg mult să fac bani să am ce pune pe masă", povesteşte Perversu' de pe Târgu Ocna pentru Spy News.

Deşi nu se grăbeşte să ajungă la slujba de Înviere, Sorin are o singură dorinţă. Îşi doreşte un singur lucru de la iepuraş. "Mai mulţi bani i-aş cere iepuraşului pentru că m-a tot ocolit în ultimii ani. Poate anul ăsta îşi aminteşte adresa mea", a mărturisit "perversul" pentru SPYNEWS.ro. "Nu avem musafiri, o să mergem noi în vizită la un cumătru, pe la nişte prieteni, ciocnim un ou ca pe Târgu Ocna şi bem un vin", ne-a povestit Sorin Ion.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Perversa de la Targu Ocna Sorin Ion Spy News
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 apr 00:52
...class="item-date">
on April 16, 2014
Toată lumea ştie că Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca...
17 apr 00:17
...

Toată lumea ştie că Sorin Ion, cunoscut de toată lumea ca “Perversu’...
17 apr 00:09
...cumătru, pe la nişte prieteni, ciocnim un ou ca pe Târgu Ocna şi bem un vin”, ne-a povestit Sorin Ion. >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H