Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis taverna. Afaceristul ar fi plătit 3 milioane de euro pentru a cumpăra un cunoscut restaurant din Herăstrău

Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis Taverna Racilor. Soarele pare să răsară din nou pe strada lui Paul Nicolau, după ce în urmă cu două săptămâni, i-a fost suspendată activitatea a trei locații pe care le deține. Ei bine, acesta nu se dă bătut și a achiziționat un cunoscut restaurant din Herăstrău, pentru care ar fi plătit trei milioane de euro.

02 oct. 2023, 09:44
Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis taverna. Afaceristul ar fi plătit 3 milioane de euro pentru a cumpăra un cunoscut restaurant din Herăstrău
Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis Taverna Racilor

Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis Taverna Racilor. Omul de afaceri a ieșit public și a acuzat că totul ar fi o operațiune de compromitere pusă la cale de Horia Constantinescu. Cu toate astea, Paul Nicolau se nu lasă și vrea să își extindă afacerile.

Citește și: Noi detalii ies la iveală despre Pescobar. Afaceristul este dator vândut băncii, fiind executat silit. Care este, de fapt, realitatea din spatele pozelor cu mașinile de lux

Pescobar a dat lovitura după ce ANPC i-a închis Taverna Racilor

“Omul cu racii” a achiziționat Funky, restaurant din Herăstrău, pe care ar fi plătit nu mai puțin de trei milioane de euro  “Da, este adevărat, am cumpărat Funky. Despre sume nu vreau să vorbesc”, a declarat, scurt, Pescobar, pentru Cancan.ro.

Paul Nicolau este ferm convins că va aduce restaurantul, din nou, în top, asta în condițiile în care este strâns cu ușa de inspectorii ANPC. De precizat că Taverna Racilor, a cărei activitate a fost suspendată, este aproape lipită de Funky. Ambele sunt pe ponton și amenajate pe luciul apei lacului Herăstrău.

Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Paul Nicolau nu este patronul

Ceea ce nu știe multă lume este că Paul Nicolau nu deține nici una din cele două firme care administrează restaurantele în București și în țară, acestea fiind deținute de mama sa, respectiv de tatăl său. Mai mult decât atât, Pescobar nu pare foarte implicat, cel puțin în ultima vreme, nici în activitatea curentă a restaurantelor.

De întreaga afacere s-ar ocupa Larisa Popa, o bombă sexy, despre care spune că îi e ‘foarte apropiată’. „E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani.

 A crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a spus Pescobar, pe Instagram.