Pescobar a plecat la Muntele Athos să se reculeagă după ce ANPC-ul a lovit puternic în afacerea lui. Afaceristul va aduce peşte sfinţit: „Preoţii fac lucruri minunate în aceste ape ce înconjoară Mănăstirea Vatopedu”

Ultima perioadă nu a fost cea mai bună pentru Pescobar mai cu seamă din punct de vedere profesional. Inspectorii ANPC i-au închis toate cele trei restaurante pe care le deţine în numai două zile. După o aşa perioadă tulbure, afaceristul a dat o fugă până la Muntele Athos să se reculeagă.

28 sept. 2023, 11:00

Pescobar a anunțat pe reţelele sociale că merge la Athos să se roage și să se liniștească, însă, în paralel cu acest lucru, îşi va vedea şi de afacere. Mai exact, va cumpăra peşte proaspăt, sfinţit, pe care-l va prepara şi comercializa în restaurantele Taverna racilor.

Acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot taifunul… Așezăm gânduri liniște… Va pupa Pescobar și Doamne ajută la toată lumea„, le-a transmis Pescobar urmăritorilor săi pe reţelele sociale.

Afaceristul a postat o mulțime de clipuri de pe mare, dar și cu peisajele de la Mănăstirea Vatopedu.

Citeste si Interlopul care i-a făcut plângere lui Pescobar, noi acuzații după toxiinfecție: „Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare”

În ultima vreme, mai des pe aeroport, mai rar pe la restaurante. De exemplu, acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele. Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a declarat Pescobar pe Tik-Tok.

@tavernaracilortimisoaraSuntem singura companie din România ce aduce dorada de la Manastirea Vatopedu, din Muntele Athos ❤️🙏 🇷🇴♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Peştele pe care urmează să-l aducă de la Athos este pescuit chiar de călugării de pe munte.

Vă vom filma cum se crește pește la Vatopedu să vadă toată România, să înțeleagă ce minuni fac preoții în aceste minunate ape ce înconjoară mănăstirea Vatopedu. După care eu îl voi pescui, părinții îl pescuiesc, nu eu și eu vi-l voi aduce pe mese în toate restaurantele mele și în toate orașele, satele și comunele din România. Doamne ajută! Mă simt onorat să am eu această ocazie”, le povesteşte internauților patronul Tavernei racilor.

@tavernaracilortimisoara #pescobar #athos ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Citeste si S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Paul Nicolau nu este patronul