Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”

Pescobar face valuri pe internet cu noul lui fes cumpărat de pe Muntele Athos. Căciula afaceristului seamănă izbitor cu cea a lui Gigi Becali.

23 nov. 2023, 15:20
Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”
Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali, de pe Muntele Athos

Fanii lui Pescobar au observat că acesta poartă un fes care seamănă izbitor cu cel purtat de Gigi Becali, cu o cruce roșie în frunte. Internauții au făcut glume pe seama patronului „Taverna Racilor” și au spus că acesta i-a furat căciula latifundiarului din Pipera: „Du-i fesul lui nea Gigi înapoi”, i-a comentat cineva pe Instagram.

„Dragilor, m-au întrebat mulți dacă i-am furat căciula domnului Becali. Nu s-a întâmplat așa, nu l-am „ars” de căciulă. Am cumpărat-o de la Athos, de la Ouranoupolis sau, mi se pare, chiar de la mănăstire, de la Vatoped, nu mai știu. Deci de acolo. Când vă duceți la Athos, să vă accesorizați și cu o căciulă d-asta. Pe lângă că e frumoasă, poartă și semnul crucii care ne călăuzește. Așa că eu cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun. Doamne ajută!”, a spus Pescobar, într-un videoclip pe TikTok.

Citește și: Pescobar îşi vinde maşinile de lux după ce a rămas fără permis. Cât cere pentru un Lamborghini Urus şi un Ferrari Roma

@tavernaracilortimisoara #pescobar ♬ sunet original – tavernaracilortimisoara

„De la Becali ai căciula?”/„Căciula lui nea Gigi!”/„Fesul șmecher ca al lui Becali”, 

sunt doar câteva dintre comentariile primite de Pescobar.

Gigi Becali, un om foarte credincios, și-a delectat publicul cu ținute, devenite ulterior celebre, cu elementul specific, crucea, ostentativ aplicată pe obiectele sale vestimentare. Însă, cea care a atras atenția și s-a bucurat de un real succes este căciula accesorizată la rândul ei cu o cruce roșie.

Citește și: Reacția lui Pescobar, după ce un client i-a criticat mâncarea de la restaurant: „Îți dau 100 de lei să stai acasă”

Vestimentația patronului FCSB, reprezentată de hainele complet negre, cu o cruce brodată, este realizată cu materiale cumpărate chiar de acesta, iar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.