Pescobar, artificiul managerial prin care a făcut 10.000 de euro pe zi. Cum sfidează autorităţile cu un burger în foiţă de aur VIDEO

ANPC a dat amenzi în valoare de 140.000 de lei după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrau, dar acestea nici nu se vor simţi în profitul pe care Pescobar îl face anual. Firma lui Pescobar a înregistrat, în anul 2022, venituri de 16,5 milioane de lei, însemnând, în fiecare zi, aproximativ 10.000 de euro.

25 sept. 2023, 09:06
Pescobar, artificiul managerial prin care a făcut 10.000 de euro pe zi. Cum sfidează autorităţile cu un burger în foiţă de aur VIDEO
Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a dat lovitura în domeniul HoReCa, odată cu punerea pe picioare a restaurantelor cu fructe de mare. Pe lângă locațiile din București, a mai deschis două, în Snagov și în Timișoara, doar că, în prezent, a întâmpinat unele probleme.

În urma controalelor efectuate de inspectorii ANPC la locația din Herăstrău, restaurantul a fost închis, iar multe persoane s-au arătat dezgustate de ceea ce s-a găsit acolo. Cu toate acestea, afacerea merge extrem de bine, profitul înregistrat anul trecut fiind unul uriaș.

Afacerea deschisă în România i-a adus lui Pescobar sume la care puțini îndrăznesc să viseze, mai ales că sumele încasate zilnic sunt foarte mari, nefiind vorba doar de ceva sezonier.

Restaurantele lui Pescobar, închise după o reclamaţie făcută de Nelson Mondialu: „Am făcut toxiinfecţie alimentară. Ăla nu e restaurant pentru oameni la costum, acolo intri şi dacă ai în picioare adidaşi de 39 de lei”
Firma lui Pescobar a înregistrat, în anul 2022, venituri de 16,5 milioane de lei, însemnând, în fiecare zi, aproximativ 10.000 de euro. Tot anul trecut, impozitul în urma plății taxelor a fost de 5,1 milioane de lei, adică, aproximativ 1,1 milioane de euro, conform defapt.ro.

În urmă cu ceva timp, Pescobar a recunoscut care este motivul pentru care nu angajează bucătari români, în restaurantele sale. Omul de afaceri susține că lipsa de profesionalism a românilor nu îi permite să se încreadă în ei, deoarece ar trage afacerea în jos și nu ar putea avea încredere în ei, atunci când el nu ar fi prezent la locații.

Mai mult decât atât, Pescobar a făcut publice și salariile pe care le oferă bucătarilor din Sri Lanka, punctând că aceștia sunt angajați, după ce negociază un salariu fix, la care se mai adaugă și bacșiș. Prin urmare, salariul unui bucătar poate ajunge și până la 2.800 de euro sau chiar 3.000.

„Bucătarii români sunt foarte buni, dar sunt foarte dificili. Eu nu mai am nervi. Când văd lucrurile macro și vreau să mă extind, nu mai am timp de fițe și figuri. Eu am timp doar de profesionalism, atât.

VIDEO Pescobar, explicaţie halucinantă pentru Dorada stricată: „Peştele era binecuvântat, era adus de pe muntele Athos”
Eu am negociat cu tine un salariu, niște condiții. Eu mi le respect și, dacă sunt plecat în Sri Lanka, tu de ce nu ți le respecți cât sunt plecat. Nu muncesc, stau la țigări … românisme. Ei, uite, bucătarii din Sri Lanka nu știu de românisme. Ei muncesc”, a mărturisit acesta, în cadrul unui podcast.

Pescobar, Baronul racilor,  se lauda cu un burger cu foita de aur

Pescobar sfidează din nou! Într-o postare pe pagina de TikTok a lanțului de restaurante pe care le deține, afaceristul Paul Nicolau testează un burger suflat cu aur, în valoare de 6.200 de euro. Imaginile sfidătoare vin după ce s-au descoperit mai multe nereguli în localurile sale, printre care produse expirate sau mucegai. Prima locație, a cărei activitate a fost temporar întreruptă, este cea din Herăstrău, apoi a venit rândul celei din Timișoara.

@tavernaracilortimisoara

6200€ ptr cel Mai scump burger din lume, adjudecat de #pescobar ❤️ @transylvaniasteakhouse ❤️😎

♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Amenzi în valoare de 140.000 de lei au fost date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrau. Printre neregulile găsite au fost: produse expirate, mizerie, muşte. Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au emis o decizie de închidere temporară a restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 12 luni. De asemenea, localul nu avea autorizaţie de la Primărie.

 


Calendar 2024