Pescobar dă iarăși cu bâta-n baltă! Taverna Racilor din Cluj, proaspăt inaugurată, a fost desființată de clienții nemulțumiți: „Gogule, nu așa se deschide un restaurant”

Pescobar nu pierde timpul și își extinde afacerea, Taverna Racilor ajungând acum și în Cluj. Clienții de aici nu au primit cu bine fructele de mare ale antreprenorului, clujenii fiind destul de nemulțumiți de serviciile oferite.

04 dec. 2023, 12:26

Afacerea lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, se bucură de un succes enorm, așa că după ce a deschis trei locații în București (cea din Herăstrău, cea de pe Victoriei și cea din Snagov), omul de afaceri s-a extins și a ajuns și în Timișoara. De puțin timp, acesta și-a deschis cel de-al cincilea restaurant, la Cluj. Clujenii nu par să fie prea impresionați de noul local deschis la ei în oraș, așa că l-au criticat dur pe Nicolau.

Se pare că afaceristul s-a grăbit. Chiar dacă a deschis porțile noului restaurant, acesta nu este încă finisat, lucru care a fost criticat dur de clienți. Nu doar locația a primit numeroase critici, clujenii având o multitudine de nemulțumiri după ce au vizitat Taverna Racilor.

Clienții spun că aspectul localului lasă de dorit, aduce o atmosferă înghesuită și timpi de așteptare de o oră jumătate, iar rezervările nu sunt respectate. Clujenii au lăsat mai multe recenzii proaste pe Google.

Citește și: Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”

Unele persoane au remarcat că restaurantul are numeroase evaluări false de cinci stele, primite înainte de deschiderea oficială a localului.

În recenziile de pe Google, clujenii au taxat inițial aspectul localului. Aceștia spun că locația nu este finisată, că peste tot sunt cabluri și fire care atârnă, că nu există spațiu, iar grupurile sanitare nu sunt echipate corespunzător.

„Aspect de cantină. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face să te simți că ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, șervețele sau uscător. Mâncarea acceptabilă ca și gust”, este una dintre recenzii.

„Gogule, nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii ăia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”, a spus un alt client nemulțumit.

Cei care au mers la restaurantul lui Pescobar au fost dezamăgiți și de calitatea mâncării servite, dar și de timpii de așteptare care sunt foarte mari. Mulți clienți au spus că au așteptat după mâncare chiar și o oră jumătate, iar băuturile au fost servite după terminarea primului fel.

„Cu părere de rău pentru brand dar fructele de mare (platou la grătar) sunt JALNICE !!!”/ „Fructe de mare multe și de proasta calitate. Cine știe cum trebuie să fie, clar nu mănâncă aici!”, au mai spus clienții restaurantului.

Citește și: Pescobar îşi vinde maşinile de lux după ce a rămas fără permis. Cât cere pentru un Lamborghini Urus şi un Ferrari Roma

Mulți dintre cei care au mâncat aici au fost dezamăgiți și de faptul că rezervările nu sunt respectate. Persoane care aveau rezervare de o săptămână, au fost trimise acasă, iar în locul lor angajații primeau intrarea altor persoane.

„Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane și ne-au trimis acasă… pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizați… care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe”/  „Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”, au mai spus clujenii.