Pescobar de la Taverna Racilor a fost amantul unei celebre doamne măritate. „Am ajutat-o să-şi rezolve problemele din căsnicie” VIDEO

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa sa amoroasă. Patronul de la "Taverna Racilor" nu s-a ferit să spună că a ales să se complacă de mai multe ori în postura de amant.

21 sept. 2023, 10:16
Pescobar de la Taverna Racilor a fost amantul unei celebre doamne măritate. „Am ajutat-o să-şi rezolve problemele din căsnicie” VIDEO
Pescobar de la Taverna Racilor a fost amantul unei celebre doamne măritate. "Am ajutat-o să-şi rezolve problemele din căsnicie"

Pescobar de la Taverna Racilor a fost amantul unei celebre doamne măritate. Până ca ANPC să-i închidă mai multe restaurante, Pescobar a dat lovitura în HORECA, fiind unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din București. Acest statut i-a adus și multe cuceriri, mai ales după despărțirea de mama fetiţei sale. Numai că, de multe oeri, afaceristul a preferat să fie doar amant, fiind convins că astfel le-a ajutat pe femeile respective să-şi rezolve problemele din căsnicie.

Citeşte şi: Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis! Pescobar este la pământ: „Nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia”

„Am fost pe poziție de amant și am ajutat foarte mult timp, dar nu mai combin aţa ceva! Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine, vorbește altceva ce nu poate să vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără sună-mă, fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”, a mărturisit Pescobar la podcsat-ul „Fiță cu Adiță”.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu îl demolează pe Pescobar după ce a fost închisă Taverna Racilor! „Nu-mi convine să merg cu copiii mei acolo să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!” VIDEO