Pescobar deschide Taverna Racilor la Cluj: „Investim 2,5 milioane de euro! Maşinile le vând că n-am carnet”

După ce a deschis restaurante în București și Timișora, celebrul Paul Nicolau, cunoscut sub numele de ”Pescobar” a anunțat ca următorul va fi deschis la Cluj.

11 nov. 2023, 21:34
Pescobar deschide Taverna Racilor la Cluj: „Investim 2,5 milioane de euro! Maşinile le vând că n-am carnet”
ANAF și o firmă de leasing i-au pus sub sechestru mașinile regelui racilor

Taverna Racilor se va deschide și la Cluj, Pescobar a anunțat unde va fi locația, a prezentat stadiul lucrărilor şi a promis că va fi inaugurată pe 1 Decembrie. Pentru acest lucru, „Pescobar” a căutat un spațiu adecvat și l-a găsit în incinta Iulius Mall.

Mai exact, restaurantul cu specific de fructe de mare va funcționa în locul restaurantului cu românesc, „Casa Dacilor”, care a închis locația din centrul comercial.

Pescobar recunoaște că bucătăria „Tavernei Racilor” era pericol public. Cum a încercat să remedieze deficiențele amendate de ANPC
Anunțul a fost făcut chiar de Pescobar, care a venit la Cluj și a filmat locul unde va fi deschis noul restaurant.

„2,5 milioane de Euro ne-au costat ultimele 2 luni! 1,7 milioane s-au dus in investitii si 800 de mii in pierderi ! Maşinile le vând că n-am permis, nu ce zice lşumea, important e că noi investoim în HoReCa. Ne bucurăm că am reusit să depasim cu bine această perioadă! Intr-o lună avem 6 taverne in România! Vor urma cel putin incă 5 anul viitor 🇷🇴😎🦑🦞”, a spus Pescobar pe TikTok, prezentând într-un video stadiul lucrărilor.

@tavernaracilortimisoara 2,5 milioane de Euro ne-au costat ultimele 2 luni! 1,7 milioane s-au dus in investitii si 800 de mii in pierderi ❤️ ! Ne bucurăm că am reusit să depasim cu bine această perioadă! Intr-o lună avem 6 taverne in România! Vor urma cel putin incă 5 anul viitor 🇷🇴😎🦑🦞 #pescobar #tavernaracilorcluj #tavernaracilorherastrau #timișoara #oysterBarVictoriei #snagov ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Ca dată de inaugurare, cunoscutul antreprenor român a precizat că acest lucru va fi făcut până la data de 1 Decembrie.

”Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale când eu centrez, și  tot eu dau cu capul. Aceasta este locație unde vom deschide. Fosta locație Casa Dacilor va deveni Taverna Racilor Cluj”, a anunțat Pescobar.

Surse din piața agențiilor imobiliare din Cluj Napoca ne-au declarat că antreprenorul și-a dorit o altă locație din cadrul Iulius Mall, dar nu s-a putut înțelege cu actualii chiriași care nu au vrut să renunțe la contract, decât în schimbul unei sume mari de bani.

Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO
Acest lucru a fost recunoscut și de Pescobar, care a mai afirmat că a reușit să găsească cu greu o locație în Cluj Napoca, care să fie pe nivelul pretențiilor sale.

”În sfârșit se întâmplă minunea. După mai multe tentative ale mele e a pătrunde în prea minunatul Cluj, nu s-a lăsat ușor. Doar aici am mai găsit la Casa Dacilor. Toată locația va intra într-o renovare totală. Localul are o încăpere generoasă în dreapta și în stânga. Vom schimba dintr-un restaurant tradițional românesc, vom schimba într-un restaurant tradițional cu fructe de mare. Maxim de 1 Decembrie vom deschide noul restaurant”, a declarat recent Pescobar.