Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră. Femeia a făcut mai multe reclamații după ce a mâncat la Taverna Racilor

Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră. Patronul de la Taverna Racilor este din nou în atenția publicului, cu un derapaj pe rețelele sociale la adresa lui Jessie Banes, cântăreață și radio host la Gold FM. Artista a postat un videoclip în care a vorbit despre neregulile identificate de reprezentanții ISU la restaurantul Taverna Racilor din Cluj.

15 ian. 2024, 15:20
Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră. Femeia a făcut mai multe reclamații după ce a mâncat la Taverna Racilor
Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră

Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră. Jessie Banes a postat pe contul ei de Instagram un videoclip despre restaurantul Taverna Racilor din Cluj, unde a povestit cum localul deschis pe data de 1 decembrie 2023 în Iulius Mall Cluj a fost închis la nici o lună de la deschidere după ce reprezentanții ISU au identificat că nu existau sisteme de securitate la incendiu în incinta restaurantului, iar terasa nu avea autorizație de construire.

Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră

Mai mult, artista a precizat că serviciile oferite de restaurant sunt unele proaste, mâncarea fiind de o calitate inferioară pentru reclama atât de mare care se face în mediul online.

Pescobar nu s-a putut abține și i-a oferit cântăreței un răspuns acid, în care a jignit-o pe Jessie. Mai mult, bărbatul a susținut că mai bine de 90% dintre restaurantele din România nu au autorizație ISU și că locația din Cluj urmează să se redeschidă.

Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect deșteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU ! Locația se redeschide mâine și tu tot idioata o să rămâi!”, a fost mesajul lui Paul Nicolau.

Citește și: Restaurantul lui Pescobar din Cluj, desființat de clienți: „A fost teribil! Pâine congelată și fructe de mare congelate aruncate în ulei”

Câți bani a dat Pescobar unor colindători din Sinaia

Paul Nicolau a fost luat la rost pe internet, pentru suma oferită unor copilași. De altfel, patronul Tavernei Racilor nu a stat pe gânduri și a răspuns celui care i-a dat mesaj.

Bucuros să vadă că mai mulți copii colindau pe străzi, Paul Nicolau s-a oprit pentru a-i asculta și i-a cinstit cu o bancnotă de 100 de euro (aproape 500 de lei).

După ce Pescobar a încărcat videoclipul respectiv pe platforma Tik Tok, a primit o mulțime de comentarii. Printre acestea se află și cel al unui bărbat care îi spune că s-ar fi așteptat să ofere mai mulți bani colindătorilor. De altfel, Paul Nicolau a reacționat la mesaj.