Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”

Pescobar, controversatul patron al Tavernei Racilor, a fost întrebat cât valorează hainele pe care le poartă. Numai ceasul de la mână costă cât trei Dacia Spring cumpărate prin programul Rabla.

24 ian. 2024, 16:54
Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”
Pescobar poartă un ceas de peste 30.000 de euro

Pescobar, pe numele său Paul Nicolau, patronul de la Taverna Racilor, a dezvăluit cât costă hainele pe care le poartă. Dar, surpriză mare, printre hainele de  mii de euro din garderoba controversatului afacerist s-au strecurat și câteva articole vestimentare fake. El se laudă cu o pereche de ghete Fendi care costă 1.200 de euro, o pereche de blugi Dolce&Gabbana de 650 de euro, dar și cu un ceas care costă peste 30.000 de euro, după cum a lăsat acesta să se înțeleagă.

Citește și: Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”

Chiar dacă dă de înțeles că pune mare preț pe vestimentația sa, Pescobar a dezvăluit că poartă un pulover Louis Vuitton fake, pe care l-a primit cadou, ceea ce îl face să fie de neprețuit.

„De jos în sus: Fendi (n.r. bocancii), cred că am dat 1.200 (n.r. de euro) pe ei, pantalonii Dolce&Gabbana, cred că am dat 650 de euro pe ei și ăsta (n.r. puloverul) nu știu că l-am primit cadou, nu cred că-i original, deci priceless (n.r. neprețuit). Cred că-i 20 de euro ăsta și ceasul nu mai contează. Deci, total, 35.000 de euro”, a dezvăluit Pescobar, după ce a fost întrebat cât costă hainele pe care le poartă, într-un videoclip postat pe Tiktok.

@essentialgalleries Intra ANPCu dupa Pescobar pentru asta ? 😂😂 @Taverna Racilor ♬ original sound – Essential Galleries

Citește și: Pescobar a dat cărțile pe față. Ce salarii au angajații săi de la Taverna Racilor pe lună

Internauții nu l-au iertat pe afacerist și l-au criticat pe acesta pentru felul în care se îmbracă, subliniind faptul că banii nu cumpără și bunul gust.

„Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”, „Tot chinezării are pe el, ca și creveții care-i vinde el”, „Fendi cred că sunt din Dedeman”, „La câți cotizează la bodega de taverno, clar că îți permiți”, „Blugii seamănă identic cu cei de 150 de lei”, „Sunt pe persoană fizică luate sau pe firmă?”, „Bluza a primit-o de la Larisa”, „Din bazar de la Buzău. Original Turcia”, „King of Istanbul”, au fost o parte dintre comentariile celor care nu-l au deloc la inimă pe Pescobar.

Dar au fost și oameni care au apreciat că afaceristul este un om modest și nu se ferește să poarte haine care nu sunt originale, pe care le-a primit cadou.

„Mi-a plăcut de el că purta o bluză primită cadou, nici măcar nu l-a interesat cât a costat”, „Măcar a fost sincer”, au comentat alții.