Pescobar, petrecere cu manele și dedicații. L-a umplut pe Tzancă Uraganu de bani de bucurie că i se redeschide restaurantul din Cluj-Napoca după o lună – VIDEO

Pescobar a făcut show total, sâmbătă noapte, în clubul Atmosphere din Pipera. Petrecerea din clubul deținut de frații Rusu a fost în toi, iar atmosfera s-a încins în momentul în care și-a făcut apariția Tzancă Uraganu.

04 feb. 2024, 16:12
Pescobar, petrecere cu manele și dedicații. L-a umplut pe Tzancă Uraganu de bani de bucurie că i se redeschide restaurantul din Cluj-Napoca după o lună – VIDEO

Paul Nicolau, zis Pescobar, patronul de la Tavera Racilor, s-a dezlănțuit în timpul concertului lui Tzancă Uraganu. Afaceristul a aruncat cu banii pentru dedicații.

„De nimic nu ai habar, spui numele Pescobar. Toată viața până mor, eu sunt șeful șefilor la Taverna Racilor. Vorbește România, București și Timișoara, am câștigat toată țara. Accepți?”, i-a cântat Tzancă Uraganul lui Pescobar.

Citește și Gina Pistol, enervată la culmea după ce s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist celebru: ”La câți bani am dat trebuia să plâng de fericire …”

Pescobar a scos din buzunar bancnote de 200 de lei și i-a dat manelistului.

A doua zi, mai multe video-uri de la petrecere au ajuns pe rețelele sociale, iar internauții s-au amuzat copios.

„După video ăsta iar îl închid”, „Câte gagici are Pescobar lângă el”, „ce fata a făcut când te-a văzut”, „STIMA ȘI RESPECT PESCOBAR & TZANCA”, „Mereu o da bine”, „Ar da pescocar în toți de la petrecere”, „prea jmecher Omu acum de când a fost la imperiul leilor a luat amploare rău Bv lui”, „au au au au au atât da putut :)))”, „Legenda spune ca a vândut acel lanborghini urus”, sunt doar câteva dintre comentariile videoclipului de pe TikTok.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Pescobar a sărbătorit redeschiderea restaurantului din Cluj-Napoca

Pescobar a sărbătorit redeschiderea restaurantului Taverna Racilor din Cluj-Napoca, care va avea loc săptămâna viitoare. Localul dintr-un mall din Cluj-Napoca a fost închis după un control al pompierilor fiindcă terasa restaurantului a fost construită ilegal, iar restaurantul nu avea nici autorizație de securitate la incendiu.

„În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel, s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire. În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, au transmis pompierii.

 

Citește și Câți bani a dat Pescobar unor colindători din Sinaia. Internauții au luat foc: „E grea pielea pe tine”

Omul de afaceri, obișnuit cu luxul. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”

Pescobar este obișnuit cu luxul și extravaganțele. Omul de afaceri a fost întrebat recent cât hainele pe care le poartă. Numai ceasul de la mână costă cât trei Dacia Spring cumpărate prin programul Rabla.

„De jos în sus: Fendi (n.r. bocancii), cred că am dat 1.200 (n.r. de euro) pe ei, pantalonii Dolce&Gabbana, cred că am dat 650 de euro pe ei și ăsta (n.r. puloverul) nu știu că l-am primit cadou, nu cred că-i original, deci priceless (n.r. neprețuit). Cred că-i 20 de euro ăsta și ceasul nu mai contează. Deci, total, 35.000 de euro”, a dezvăluit Pescobar, după ce a fost întrebat cât costă hainele pe care le poartă, într-un videoclip postat pe Tiktok.