Gina Pistol, enervată la culmea după ce s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist celebru: ”La câți bani am dat trebuia să plâng de fericire …”

Gina Pistol a trăit o experiență mai puțin plăcută în Statele Unite. Soția lui Smiley a mers să se tundă la salonul unui hair-stylist celebru, doar că rezultatul nu a fost deloc pe placul ei. ”Printre primele opriri după revenirea în țară va fi la Grațian”, a scris Gina Pistol.

04 feb. 2024, 14:22
Gina Pistol, enervată la culmea după ce s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist celebru: ”La câți bani am dat trebuia să plâng de fericire …”
Divorţul care a trimis-o pe Gina Pistol la psiholog. "S-a rupt legătura noastră emoţională"

Dorind să își facă o schimbare de look, Gina Pistol s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist american, dar rezultatul a fost unul dezamăgitor. Printre primele opriri după revenirea în țară una va fi la Grațian, hair-stylistul în care vedeta are acum cea mai mare încredere.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească.

Citește și: „Ce credeți, simpaticilor?” Gina Pistol revine în forță! Soția lui Smiley i-a anunțat pe fani să fie cu ochii pe ea

Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. ce pot să zic…

Citește și: Gina Pistol, despre momentele cumplite trăite anul trecut. Cum a depășit vedeta coșmarul: „Plângeam și nu știam de ce plâng”

Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.