Pescobar, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „S-o fi certat cu nebunul. Nici ăsta nu are toate ţiglele pe casă”

Pescobar, numele de referință în industria sa, se confruntă cu o pierdere majoră. Larisa Popa, figura centrală în operațiunile sale, a luat decizia surprinzătoare de a pleca de la Taverna Racilor. Despărțirea lor, care se pare că a fost cauzată de neînțelegeri între cei doi, ar putea avea consecințe semnificative pentru afacerea lui Paul Nicolau.

19 mart. 2024, 11:12
Pescobar, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „S-o fi certat cu nebunul. Nici ăsta nu are toate ţiglele pe casă”
Pescobar, pus la colţ de Dumitru Dragomir. " S-o fi certat cu nebunul ăsta. Nici ăsta nu are toate ţiglele pe casă"

Pescobar, pus la colţ de Dumitru Dragomir. Fostul ţef al LPF, prieten cu Pescobar şi asociat cu acesta în mai multe afaceri, a adus lumina asupra acestei situații tensionate. Acesta a subliniat impactul pierderii Larisei Popa pentru Pescobar, descriind-o drept un „manager de excepție”. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir a sugerat că există șanse de împăcare între cei doi, datorită perspicacității lui Pescobar în gestionarea afacerilor sale.

„Asta (n.r. – Larisa Popa) era un manager de excepție. S-o fi certat cu nebunul ăsta. Nici ăsta nu are toate țiglele pe casă! Și asta e tare, Larisa de la Timișoara. E super-meseriașă. Dar se împacă ei… Pescobar nu e fraie”, a spus spune Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

În urma anunțului surprinzător al plecării sale de la Taverna Racilor, Larisa Popa a lăsat să se înțeleagă că își va îndrepta atenția către noi oportunități. Această mișcare neașteptată marchează sfârșitul unei colaborări puternice și ridică întrebări cu privire la viitorul afacerii lui Pescobar.

Citeşte şi: Pescobar a ales-o pe înlocuitoarea Larisei Popa. Cine este noua şefă de la Taverna Racilor: „Managerul meu e mai bună decât al tău!” FOTO

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a transmis Larisa Popa.