Pescobar se reorientează după ce inspectorii ANPC i-au închis mai multe restaurante: „Deja am găsit locație”

Pescobar tună şi fulgeră după ce Taverna Racilor din Timișoara, Herăstrău și Snagov au fost închise din cauza unor nereguli descoperite de inspectorii ANPC.

24 sept. 2023, 09:08

După ce locația din Herăstrău deținută de Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a fost închisă de comisarii ANPC pentru numeroase nereguli descoperite în perioada verii – mizerie, sute de kilograme de pește și fructe de mare depozitate neconform, dar și multe alte ilegalități – omul de afaceri a ales să se relaxeze pe terasa unui restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. Pescobar a anunţat că nu se dă bătut şi îşi deschide alt restaurant Taverna Racilor la Iaşi.

„Vă anunț că următoarea locație pe care o voi deschide este la Iași, pentru că deja am găsit locație. Vreau și la Craiova, o să se întâmple minunea și acolo, dar acolo încă nu am locație. Au început vreo 2-3 bombardieri de acolo (n.r. – de la Craiova), mai cu tupeu, să zică că: «Dom-le, ai ceva cu noi». Acolo-s pe cuțite, dacă nu deschizi. Dar ușor că o să ajung și acolo. Dar le facem pe toate pas cu pas. Invit și toți bombardierii la deschidere, că stresu-i zero la Pescobar”, a transmis afaceristul Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, citat de bzi.ro.

Citeşte şi: Cine este Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar. Tânăra s-a făcut remarcată pe internet datorită aparițiilor sumare: „Eu dorm liniștit când e la restaurant”

Între timp, se pare că lucrurile încep să se așeze, cel puțin în locația din Timișoara. Suspendarea activității de către comisarii ANPC a durat doar o zi, problemele găsite de inspectori  fiind remediate în cel mai scurt timp posibil. Pescobar și-a informat fanii de pe rețelele de socializare că restaurantul din Timișoara s-a redeschis, iar acum totul este pus la punct.

„Dragilor avem și vești bune. Am redeschis la Timișoara. Am învățat din greșeli, acum suntem mai buni, mai bine puși la punct. Mulțumim frumos autorităților că ne-au deschis ochii și știm ce vom face de acum înainte și cum să facem mai bine. Am angajat și personal nou, mai acreditat, care să știe reguli, chestii. Eu îmi fac în continuare misiunea mea de a îmi promova peștele și fructele de mare din cadrul companiilor familiei mele. Atât s-a putut, istoria și povestea merg mai departe. Așa că sunt fericit după trei zile de multe încercări, dar mereu cu Dumnezeu înainte în suflet și toate se rezolvă. Mulțumim frumos pentru toată susținerea! Doamne ajută și vă așteptăm la Timișoara”, a spus Pescobar.