Peste 10.000 de euro, găsiţi de poliţişti într-o fântână

Poliţiştii ilfoveni au găsit peste 10.000 de euro în fântâna unui suspect de comiterea mai multor infracţiuni economice. Bărbatul, domiciliat în Sinteşti, a fost ridicat de mascaţi şi arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 13:22
Peste 10.000 de euro, găsiţi de poliţişti într-o fântână

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au găsit 50.000 de lei în fântâna unui suspect din localitatea Sinteşti.

Suspectul a împachetat cei 50.000 de lei într-o pungă şi i-a ascuns într-un puţ secat. Banii au fost confiscaţi de anchetatori. Poliţiştii din Ilfov au făcut joi 25 de percheziţii la mai mulţi bărbaţi suspectaţi că au agresat doi ofiţeri în luna septembre.

Citeşte şi Miraculos: Un bărbat a supravieţuit după ce a fost lovit de un BOLOVAN de 30 de tone FOTO

300 de jandarmi şi 200 de poliţişti au participat la descinderi. 19 persoane au fost arestate preventiv.

Citeşte şi Accident spectaculos în Sibiu. O maşină s-a rostogolit în aer de mai multe ori VIDEO

Anchetatorii au pus sechestru asigurător pe un autoturism şi o autoutilitară în care se afla aproximativ o tonă de deşeuri din aluminiu, în valoare de 15.000 de lei, găsite la percheziţiile făcute la locuinţele a doi bărbaţi suspectaţi de evaziune fiscală.

„Totodată, în curtea locuinţei unuia dintre suspecţi, într-o fântână, poliţiştii au descoperit 50.000 de lei, sumă care a fost ridicată în vederea confiscării”, a precizat Poliţia Ilfov, potrivit Mediafax.

În urma controalelor privind furturi de energie electrică, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru 11 persoane care şi-au branşat ilegal imobilele la reţeaua de joasă tensiune, folosind instalaţii artizanale.

La percheziţii au participat 200 de poliţişti ilfoveni de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi ordine publică, precum şi jandarmi.

În 23 septembrie, mai multe persoane din Sinteşti, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe poliţiştii şi jandarmii care participau la o acţiune, în timpul căreia au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi.

În timp ce poliţiştii îl audiau pe şofer şi verificau documentele de transport, cealaltă persoană aflată în camion a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea camionului, jandarmii au tras mai multe focuri de armă spre anvelope, pentru a opri maşina. În acel moment au ieşit din curţi mai mulţi localnici din Sinteşti, care i-au atacat pe oamenii legii.

În urma altercaţiei, şapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj.

Zece echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit atunci pentru restabilirea ordinii la Sinteşti.