Peste 130 de kilograme de droguri, găsite de autorităţi pe litoral

Publicat: Duminică, 07 Aprilie 2019 11:28 // Actualizat: Duminică, 07 Aprilie 2019 11:28 // Sursa: romaniatv.net

Peste 130 de kilograme de droguri au fost găsite de autorităţi pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni, ampla operaţiune de căutare a coletelor continând şi duminică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că pe litoralul Mării Negre se desfăşoară în continuare operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri. Astfel, în zilele de 5 şi 6 aprilie, pe litoral autorităţile au depistat şi ridicat 131 de kilograme de droguri. Cele mai recente pachete au fost găsite sâmbătă noaptea la Agigea, iar duminică dimineaţa colete au fost găsite la Eforie, Olimp, 23 August, Costineşti şi în Constanţa, zona Pescărie. 

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa!, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Georgian Drăgan a menţionat că au fost găsite pachete cu droguri inclusiv pe mare.

"Au fost găsite droguri inclusiv pe mare. Tocmai de aceea această operaţiune a beneficiat de sprijinul a două elicoptere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar şi a 14 ambarcaţiuni din cadrul Poliţiei de Frontieră. S-au folosit, bineînţeles, şi scafandri în aceste căutări de astăzi. Operaţiunea este în derulare şi sperăm să găsim toate coletele care conţin droguri pentru a înlătura orice potenţial pericol la adresa cetăţenilor din Constanţa", a precizat purtătorul de cuvânt al IGPR.

El a precizat că după captura de la Sfântu Gheorghe, când au fost găsite 800 de kilograme de droguri, autorităţile au mai descoperit alte 200 de kilograme.

"La acel moment s-au găsit aproximativ 800 de kilograme de droguri. Ulterior s-au mai găsit alte 200 kilograme, iar astăzi urmează să stabilim la finalul acestei operaţiuni câte kilograme de droguri au descoperit şi ridicat colegii noştri", a explicat purtătorul de cuvânt al IGPR.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
DIICOT droguri droguri litoral IGPR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H