Peste 20 de companii de prestigiu oferă joburi şi stagii de practică la ASE Job & Internship Fair 2014

Studenţii din facultăţile cu profil economic au oportunitatea de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare bancă din România, care va participa în calitate de partener oficial la ASE Job & Internship Fair 2014, organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE).

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 10:55
Peste 20 de companii de prestigiu oferă joburi şi stagii de practică la ASE Job & Internship Fair 2014

La târg vor participa peste 20 de companii, care vor pune la dispoziţia studenţilor şi absolvenţilor zeci de locuri de muncă sau stagii de practică.

BRD-Groupe Sociate Generale este în căutare de studenţi cu profil economic, care au rezultate academice foarte bune, pasionaţi de domeniul bancar, flexibili, energici, inovativi, cu bune abilităţi de analiză şi, nu în ultimul rând, care demonstrează spirit de echipă. Compania va participa la cea de a doua ediţie a Târgului oficial ASE Job & Internship Fair, organizat de către Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE – ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE), ce va avea loc în ziua de 02 aprilie 2014.

Ziua de standuri va fi dublată de un maraton de workshop-uri organizate în perioada 31 martie –03 aprilie 2014, la Bucureşti, clădirea Ion N. Angelescu (Căderea Bastiliei).

“BRD are un parteneriat de tradiţie cu ASE, an de an colaborând pe diferite proiecte: workshopuri de carieră, conferinţe, Şcoala de Vară şi multe altele. Prin acestea, căutăm să aducem împreună o valoare adăugată în pregătirea profesională a studenţilor. ASE Job & Internship Fair, din data de 2 Aprilie, este unul dintre aceste proiecte, fiind parteneri de la prima ediţie”, a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.

Pe lângă stagiile de practică oferite, prin participarea la ASE Job & Internship Fair, BRD-Groupe Sociate Generale va aduce în discuţie subiecte de interes pentru studenţii de la ASE şi le va răspunde la numeroase întrebări, astfel încât aceştia să poată face alegerea potrivită privind debutul carierei lor.

„Venim la această nouă ediţie cu acelaşi entuziasm şi dorinţa de a împărtăşi din experienţa noastră studenţilor participanţi, pentru a le oferi sfaturi şi informaţii concrete”, a mai adăugat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.

Totodată, studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă, vor avea şansa de a aplică la una dintre zecile de poziţii puse la dispoziţie de cele peste 20 de companii participante la Târgul oficial ASE Job & Internship Fair 2014.

În data de 2 aprilie 2014, tinerii vor avea ocazia să poarte discuţii cu responsabili ai companiilor participante. Printre aceştia se numără ai evenimentului BNR şi BRD; Partenerii: ACCA, BCR, Deloitte, E&Y, Genpact, KPMG, Lidl, McDonals, P&G, PwC, Reckit Benckiser, dar şi Expozanţii: Coca-Cola, G2 Travel, Henkel, HP, ING, Mega Image, Orange, Rompetrol, Tradeville, Webhelp.

În perioada 31 martie – 3 aprilie 2014 studenţii şi absolvenţii sunt invitaţi să participe la cele peste 20 de workshop-uri organizate în cadrul târgului.

Târgul ASE Job & Internship Fair, ediţia a 2-a se adresează deopotrivă comunităţii studenţilor şi absolvenţilor ASE şi mediului de afaceri, companii multinaţionale şi întreprinderi mici şi mijlocii din România, dorind să creeze interfaţa dintre angajatori şi angajaţi, ca suport al celor mai bune oferte de locuri de muncă şi de practică şi să devină o platformă de lansare în carieră.

Cei care îşi doresc să se înscrie la Târgul ASE Job & Internship Fair 2014 sunt invitaţi să transmită intenţia de participare pe adresa de E-mail: [email protected], pentru a putea intra în posesia informaţiilor utile.