Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii, la expoziţia SofistiCAT

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară "SofistiCAT", care va avea loc sâmbătă și duminică la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, au informat organizatorii prin intermediul unui comunicat.

01 apr. 2017, 08:50
Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii, la expoziţia SofistiCAT

Juriul va evalua exemplare din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Ragdoll, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10,00 și 18,00, va avea ca punct culminant concursul „best in show”. Cele mai frumoase pisici din expoziție se vor întrece atât sâmbătă, cât și duminică în marea finală pentru un loc pe podium.

În cadrul evenimentului vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting).

Vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii.

Pe parcursul celor două zile ale expoziției se va desfășura și campania „Arată că îți pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate spre adopție. Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la cinci lei, iar copiii până-n 12 ani au acces gratuit.

Citeşte şi Pet Expo, în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo. Iubitorii de animale pot adopta căţei şi pisici


loading...
Partenerii noștri