Protest la Caracal. Localnicii au vrut să ia pe sus duba în care a fost scos suspectul crimelor UPDATE

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seară în faţa casei suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani, din Caracal, imobilul fiind percheziţionat de anchetatori de dimineaţă.

26 iul. 2019, 19:33
Protest la Caracal. Localnicii au vrut să ia pe sus duba în care a fost scos suspectul crimelor UPDATE

UPDATE Localnicii strânși în fața casei suspectului au avut reacții puternice în momentul în care din curtea casei au ieșit două dube de poliție, în una din ele aflându-se principalul suspect în acest caz, care a fost dus la audieri.

Oamenii au huiduit și aruncat cu obiecte în dubă și a fost nevoie de jandarmi pentru a face un culoar prin care dubele să poată părăsi zona.

”Scoateţi-l afară, să-i dăm cu acid”, au strigat unii dintre protestatari, având în vedere informaţiile potrivit cărora suspectul ar fi topit în acid rămăşiţele fetei.

______

UPDATE Atmosfera este încinsă, oamenii cer „Demisia”, în vreme ce de partea cealaltă au apărut jandarmii îmbrăcați în echipament de intervenție.

______

Oamenii, care sunt furioşi, cer pedepsirea „criminalului” şi a persoanelor care ar fi vinovate de intervenţia cu întârziere la casa bărbatului. Ei sunt nemulţumiţi că au trecut aproape 19 ore de la momentul în care fata a cerut ajutor la 112 şi până când anchetatorii au intrat în locuinţa suspectului şi spun că nu vor să plece „până nu se va face dreptate”.

Suspectul se află încă în locuinţă, unde se desfăşoară în continuare percheziţii şi se ridică probe.

Deplasarea maşinilor pe str. Craiovei, prin faţa imobilului percheziţionat, se face cu dificultate, oamenii prezenţi blocând frecvent şoseaua.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Citește și: Ioan Buda, demis de la şefia Poliţiei Române. Florin Dragnea i-a preluat atribuţiile