Peste 600.000 de persoane l-au întâmpinat pe Papa Benedict al XVI-lea în Mexic VIDEO

Între 600.000 şi 700.000 de oameni l-au întâmpinat vineri după-amiază, în regiunea Leon (centrul Mexicului), pe Papa Benedict al XVI-lea cu ocazia primei sale vizite în această ţară, a declarat purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Federico Lombardi.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 07:25

Pe cei aproximativ 35 de kilometri distanţă dintre aeroportul din Silao şi Colegiul Fecioarei din Miraflores, unde Papa şi-a petrecut noaptea, în oraşul Leon, o mulţime densă şi entuziastă l-a întâmpinat pe Benedict al XVI-lea cu steaguri galbene şi albe ale Vaticanului şi cu afişe care erau inscripţionate cu mesajul „Semper fiel” (Întotdeauna Credincios), potrivit Mediafax.

„Papa Benedict al XVI-lea a fost profund impresionat de prezenţa mare şi expresia de bucurie a poporului, el şi-a exprimat aprecierea pentru participarea lor cu inimă si suflet”, a declarat Lombardi.

Regiunea Leon este una dintre cele mai catolice regiuni din Mexic, iar Ioan Paul al II-lea nu a făcut nici o vizită aici în timpul celor cinci deplasări în această ţară.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului a menţionat că Papa a suportat bine cele 14 ore cât a durat zborul din Roma până în Leon, el având vârsta de aproape 85 de ani.


loading...
Partenerii noștri