Peste 70 de universităţi îşi prezintă oferta de studii de licenţă şi masterat la RIUF

Publicat: Joi, 05 Martie 2015 18:28 // Actualizat: Joi, 05 Martie 2015 18:29 // Sursa: romaniatv.net

Peste 70 de universități din 15 țări și cele mai importante instituții de învățământ superior din România își vor prezenta oferta de studii de licență și masterat în zilele de 14 și 15 martie la București, în 17 martie la Cluj-Napoca și la Galați pe 19 martie, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a RIUF (Romanian International University Fair).

Foto: riuf.ro

Peste 15.000 de elevi și studenți români intră, anual, în contact cu reprezentanții universităților din întreaga lume la acest târgul educaţional RIUF.

Pentru a participa la târgul internaţional al universităţilor, RIUF, este necesară completarea unui formular de înscriere. Cei care s-au înscris online, vor avea oportunitatea de a rămâne permanent la curent cu toate informaţiile referitoare la programul şi activităţile din cadrul evenimentului.

Pentru a veni în ajutorul tinerilor care vor să studieze în străinătate, la RIUF vor fi prezenți și consilieri educaționali, potrivit comunicatului emis de organizatori. Astfel, la fiecare stand, dar și în cadrul prezentărilor susținute, consilierii Edmundo, Universalio și Edmerica le vor explica în detaliu care sunt procesele de aplicare în diferitele sisteme de învățământ, dar și cum pot să își maximizeze șansele de reușită.

Pentru o experiență cât mai relevantă, reprezentanții universităților le recomandă vizitatorilor să vină la târg cât mai informați cu privire la ceea ce își doresc și cu întrebări cât mai specifice la care să găsească răspunsul potrivit.

Pentru participare și pentru rezervarea unui loc la seminariile susținute de reprezentanții universităților este necesară înscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și are o experiență de 10 ani și 15 ediții.

CITEŞTE ŞI: Topul universităţilor care dau cei mai mulţi MILIARDARI

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 mar 20:31
...prezenta oferta de studii de licență și masterat în zilele de 14 și 15 martie la București, Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
05 mar 18:50
... Peste 70 de universități din 15 țări și cele mai importante instituții...
05 mar 18:37
...își vor prezenta oferta de studii de licență și masterat în zilele de 14 și 15 martie la București, Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H