Europa ŞOCATĂ: În camionul groazei au fost găsite 71 de cadavre. Fluidele corporale se scurgeau din maşină

Mai mult de 70 de cadavre au fost găsite într-un camion frigorific abandonat pe o autostradă din Austria. Cadavrele intraseră în putrefacţie, iar fluidele corporale începuseră să curgă din maşina frigorifică.

28 aug. 2015, 07:14

Informaţia a fost confirmată de Ministerul de Interne din Austria, vineri, în urma cercetărilor, care a confirmat că peste 70 de oameni morţi se aflau în camionul abandonat pe autostradă.

Poliţia austriacă a informat iniţial, joi, că ar fi fost 50 de cadavre de imigranţi în camionul frigorific. Vehiculul ajunsese în Austria din Ungaria. Camionul abandonata fost găsit de o patrulă a poliţiei de pe autostradă, înapropiere de graniţa cu Ungaria, joi, la ora prânzului, potrivit focus-fen.net.

Zecile de imigranți ale căror cadavre au fost găsite joi ar fi fost deja morți în momentul în care vehiculul a intrat în Austria, a anunțat poliția austriacă. Cadavrele intraseră deja în putrefacţie, iar lichidele corporale emanate începuseră să se scurgă din camion prin uşa din spate şi să miroasă îngrozitor.

Citeşte şi Caz macabru la Viena: Cincizeci de imigranţi, morţi sufocaţi într-un camion

Meicii legişti împreună cu echipe de criminalişti au lucrat toată noaptea de joi spre vineri, încercând să identifice circumstanţele în care s-a produs această tragedie, iar cercetările sunt abia la început, ancheta fiind mult mai vastă.

Camionul cu morţii se află într-o clădire a Vămii din satul Nickelsdorf care dispune şi de facilităţi de refrigerare unde specialiştii criminalişti aduc în saci şi depozitează cadavrele în stare de putrefacţie, în vederea anchetei asupra acestei tragedii care a şocat Europa.