Peste o mie de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până vineri. Veşti proaste pentru bucureşteni

Peste o mie de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până vineri. Termoenergetica anunţă că începând cu data de 31 august 2021 se vor desfășura lucrări de remediere a unor avarii în sectoarele 3, 4 și 5 din Bucureşti.

30 aug. 2021, 13:56
Peste o mie de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până vineri. Veşti proaste pentru bucureşteni

Peste o mie de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până vineri. – Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând cu data de 31 august 2021 se vor desfășura lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud – în sectoarele 3, 4 și 5 din Capitală.

Peste o mie de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până vineri

Citeşte şi Gabriela Firea, veşti proaste pentru bucureşteni: „Cei care vor aștepta la iarnă apa caldă și căldura mai au de aşteptat câţiva ani buni”

Potrivit Termoenergetica, lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire și vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii și a Târgului Vitan.

Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte și module termice, care alimentează 1181 blocuri și imobile din sectoarele 3, 4 și 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 și 4.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, consumatorii au la dispoziție numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002”, anunţă Termoenergetica. 

Lista blocurilor care rămân fără apă caldă

functionare_sistem_termoficare

Citeşte şi Noi probleme cu apa caldă în Capitală. Ce scuze a mai găsit Nicuşor Dan

Nicuşor Dan i-a asigurat, recent, pe bucureşteni că iarna viitoare nu vor mai fi la fel de multe probleme cu căldura ca până acum.

„Ce am făcut anul acesta a fost să deschidem acel şantier de 13 kilometri pe care lucrează compania Energetica, să deschidem licitaţii publice pentru 40 de kilometri, licitaţia este deschisă, ofertele sunt depuse, comisia evaluează, eu estimez că în jur de 1 august o să avem atribuirea, proiectarea există deja, deci, se poate începe direct cu execuţia. Deci, până acum, vorbim de 50 de kilometri şi este nevoie de nişte surse suplimentare de căldură, în special pe capete de reţea, pentru a degreva CET-urile de presiunea suplimentară pe care trebuie să o depună. Eu estimez, nu am spus că o să facem minuni, dar am spus că iarna 2021-2022 o să fie mai bună decât iarna 2020 – 2021”, a menţionat Nicuşor Dan.