PeTA a pus 2.000 de lire pe capul unei ucigaşe de pisici

Săptămâna trecută, The Sun scria despre un filmuleţ şocant, în care stăpâna unui piton îşi hrănea animalul favorit cu un pisoi viu. În weekend, pe internet a apărut o nouă înregistrare, în care o pisicuţă este scufundată într-o cadă plină cu apă. PeTA a anunţat că oferă o recompensă pentru informaţii utile la prinderea şi condamnarea dezaxatei.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 12:49

Milioane de oameni au fost şocaţi de înregistrarea în care un piton sufocă şi mai apoi înghite, întreagă, o pisicuţă pe care stăpâna, după toate aparenţele, i-a adus-o în „dar”. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, ucigaşa de pisici a „lovit” din nou, iar la sfârşitul săptămânii a postat un nou filmuleţ, în care îneacă un pisoi.

Potrivit The Sun, în înregistrare apare o pisică pur şi simplu îngrozită, care a fost legată cu bandă adezivă de o coadă de mătură şi care este scufundată încetul cu încetul într-o cadă cu apă. În înregistrare apar mâinile unei femei. Tabloul este completat de bulele care se ridică la suprafaţa apei în timp ce pisoiul schingiuit se luptă, o vreme, pentru viaţa sa.

Publicul larg şi organizaţiile care luptă pentru drepturile animalelor s-au arătat revoltate de cele văzute, iar PeTA a anunţat că oferă o recompensă de 2.000 de lire pentru informaţii care vor conduce la prinderea şi pedepsirea celor ce se fac vinovaţi de asemenea acte de cruzime. Vinovatul riscă şase luni de puşcărie şi o amendă de 20.000 de lire.

Săptămâna trecută, filmuleţul Python Christmas a fost postat pe un site numit Flix, de pe un cont al cărui user susţine că ar locui în Islington, în nordul Londrei.