Peter Imre, ATAC la trustul Media Pro: Sârbu a vândut-o pe Nicoleta. Am sfătuit-o să plece din trust

Naşul de cununie al cuplului Nicoleta Luciu - Zsolt Csergo, Peter Imre, dă vina pe Adrian Sârbu, patronul trustului media cu care artista are contract, pentru tot scandalul creat în ultima săptămână în jurul familiei sale. Omul de afaceri a declarat că el, personal, a sfătuit-o pe Nicoleta Luciu să plece din trustul Media Pro.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 13:57

Omul de afaceri Peter Imre este convins că Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo vor rămâne împreună şi vor forma un cuplu şi mai solid după scandalul privind presupusa infidelitate a soţului vedetei.

E un cuplu valabil şi valoros. Va trece peste un moment neplăcut creat de nişte nemernici, din punctul meu de vedere, şi va merge înainte şi va fi, ca şi până acum, un cuplu de invidiat. Nici pe Nicoleta nu o s-o doboare nimic, nici pe Zsolt. Vor rămâne un cuplu„, a declarat naşul de cununie al celor doi, la România TV.

Peter Imre l-a acuzat pe patronul trustului Media Pro, Adrian Sârbu, că „a vândut-o” pe Nicoleta Luciu de dragul audienţei şi al banilor, uitând că vedeta a făcut multe pentru trustul Media Pro, cu care are chiar în prezent un contract semnat pentru a participa la show-ul „Dansez pentru tine”. „Cât de jos poate să coboare proprietarul unui trust de presă care-şi vinde vedeta pentru senzaţional, pentru audienţă de câteva zile? Nicoleta lucrează pentru un trust de presă unde a devenit vedetă, vorbesc despre trustul lui Adrian Sârbu, ca să nu fie confuzie. Vânătoarea de bani şi audienţă a lui Sârbu pentru mine este dezgustătoare şi ar trebui să dea de gândit tuturor care lucrează în trustul Pro, de la Andreea Esca începând, şi care mâine ar putea să apară pe posturile domnului Sârbu cu cine ştie ce, ca să facă rating. (…) Pe Nicoleta a înfuriat-o faptul că astfel de imagini apar cu soţul ei la un post TV unde ea a dat exclusivitate pentru nunta ei, a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să crească audienţa, ratingul şi banii şi acel trust a făcut-o de minune fără să le pese o secundă„, a comentat Peter Imre.

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.