Petr Cech, un Darth Vader în devenire. Poartă două măşti FOTO

Goalkeeper-ul ceh şi-a spart nasul în ultimul meci al lui Chelsea, iar vineri, în barajul pentru Euro 2012, va mai purta o mască, pe lângă cea cu care ne-a obişnuit în ultimele sezoane.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 09:02

Weekendul trecut, Petr Cech, portarul cu cască al lui Chelsea, a mai suferit o leziune la cap, el suferind o fractură la nas în timpul partidei de campionat cu Blackburn. Principala sa îngrijorare legată de acest eveniment era că ar putea absenta de la meciul de vineri, cu Muntenegru, din barajul pentru Euro 2012, astfel că el a dat repede o fugă în Italia, pentru a-şi procura un accesoriu suplimentar care să-i protejeze faţa.

Goalkeperul însuşi a făcut anunţul, pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi 0o fotografie. „Salutări tuturor, de la Milano! dacă totul merge aşa cum trebuie, aşa voi arăta vineri, la meci. Este prima fotografie cu noua mea mască şi v-o trimit şi vouă. Peter”. Portarul se va antrena miercuri şi joi cu noua sa mască, înainte de a lua o decizie dacă va juca împotriva Muntenegrului.

Jucătorul a fost ţinta unei glume pe pagina de Facebook a lui Chelsea, unde a fost postat un colaj cu imagini ale lui Cech din ultimii ani şi posibila sa evoluţie.