Petra Kvitova, finalista de la Australian Open 2019, nu va juca împotriva României. Meciul de Fed Cup e peste două săptămâni, în Cehia

Presa din Cehia, care îl citează pe managerul petrei Kvitova, publică duminică informaţia că finalista de la Australian Open nu va face parte din echipa de Fed Cup a Cehiei care va juca pe 9 şi 10 februarie la Ostrava, împotriva României.

27 ian. 2019, 14:33
Petra Kvitova, finalista de la Australian Open 2019, nu va juca împotriva României. Meciul de Fed Cup e peste două săptămâni, în Cehia

Petra Kvitova, finalista de la Australian Open 2019, îşi va apăra titlul cucerit anul trecut la St. Petersburg, iar apoi va merge să joace în turneul de la Doha„, este mesajul managerului Miroslav Cernosek, citat de site-ul publicaţiei DNES.

Truneul de la St. Petersburg se va desfăşura în perioada 28 ianuarie – 3 februarie, iar cel de la Doha în perioada 11-16 februarie. Între aceste turnee, pe 9 şi 10 februarie se va juca la ostrava partida de Fed Cup Cehia-România.

Cu Petre Kvitova în componenţă, Cehia a câştigat şase dintre ultimele opt ediţii ale Fed Cup.

Petra Kvitova este cea mai bine clasatră jucătoare cehă, fiind numărul 2 mondial în clasamentul ce va fi dat publicităţii luni. În absenţa sa, ordinea celor mai bune jucătoare din această ţară este următoarea: Karolina Pliskova (nr. 5), Katerina Siniakova (nr. 38), Barbora Strycova (nr. 49) şi Marketa Vondrousova (nr. 72).